Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Otthonneked

Gratulálunk különdíjasainknak:

Az Otti Manufactura Kft. Enteriőr pályázat különdíjasa: Saghy Kata

Az Otthonneked összefogás tagjaként örömmel mutatjuk meg az Otthonneked által 2018-ban kiírt style&draw enteriőr pályázat eredményhirdetéséről, nyerteseivel készült film.


https://www.youtube.com/watch?v=9P-3YXWbAts&feature=youtu.be

A Jövő Otthona Építészpályázat különdíjasunk: Vadász GyörgyAz idei évben lezajlott Style&Draw enteriőr tervezési pályázatról és a Jövő Otthonai építészeti pályázatunkról szóló kisfilm elkészült és megtekinthető. Az eredményhirdetésen készült filmben megszólalnak az idei év nyertes pályázói, akiknek ezúton is gratulálunk.
Style&Draw pályázat: https://youtu.be/9P-3YXWbAts
Jövő otthonai pályázat: https://youtu.be/u3xBkNTEfgMA nyertes pályaművek itt találhatók a honlapon: http://www.otthonneked.hu/2018-nyertes-palyazatok


Habár bezárta kapuit a Construma, az Otthonneked -egykor Stílus&Otthonnak nevezett- közös összefogás nem ért véget! Sőt mondhatni, most veszi igazán kezdetét...


http://www.otthonneked.hu/

 

Érdemes továbbra is követni a honlapot, ahol megtalálhatja a következőket:

 

 

 

 

 • Több mint 40 márka beszerzési hely elérése egy helyen
 • Inspirációtár
 • Lakberendezési tippek
 • Hasznos cikkek tervezőktől és piacvezető cégektől
 • pályázati lehetőségek

 

A Otthonneked weboldallal célunk, hogy Önnek gyönyörű – hosszútávon élhető és élvezhető otthona legyen. Ön egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható ötleteket inspirációtárunk segítségével, melyben tervezők által készült profi kidolgozású enteriőröket nézegethet és menthet el  – mindezt úgy, hogy Önnek lehetősége nyílik megtekinteni az adott enteriőrön látható termékek cikkszámát és pontos termékkiírását.

Blogunkban számos izgalmas témáról olvashat, mint például: Mire jó a belsőépítész? Hogyan kerülje el, hogy ráfizessen a lakásfelújítás során? Mi az a Shabby Chic?

Mindemellett célunk az, hogy megismerkedjen a tervezői szakma fontosságával – elhessegetve ezzel azt a tévhitet, hogy otthona kialakításához tervezőt fogadni luxus, felesleges kiadás volna. Sőt mindezt támogatva kifejezetten ajánljuk Önnek, hogy otthona megvalósítását kizárólag tervezői közreműködéssel végezze, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy Önnek valóban gyönyörű – hosszútávon élhető és élvezhető otthona legyen.

Nézzen körül a honlapon: Otthonneked>>>

 Utazzon Velünk a stílusos otthonteremtés izgalmas világába!

http://www.otthonneked.hu/vrotthon

 

 

Otthonneked tagként ezúttal egy izgalmas “utazásra” hívjuk, méghozzá a stílusos otthonteremtés vilgába!

Látogasson el az Otthonneked weboldara és csekkoljon be, az utazás pedig rögtön indul!

Bejelentkezést követően számos extra funkció várja a weboldalon!

"Figyelmébe ajánljuk a holnapon található menüpontjaink közül néhányat:

 1. Inspirációtár, ahol egy helyen, hosszas keresgélés nélkül gyűjthet komplett, könnyen megvalósítható ötleteket – mindezt úgy, hogy Önnek lehetősége nyílik megtekinteni az adott enteriőrön látható termékek cikkszámát és pontos termékkiírását. 

 2. Cikkek, pontban sok színes információt találhat, melyek az otthonteremtés kapcsán hasznos lehet Önnek. 

 3. Partnereink, ahol megtalálja az összefogás cégeit részletes ismertetővel és a partnerhálózataikkal együtt.

És ez még nem minden! Jöjjön velünk és fedezze fel Ön is az összes extrát!

 

 

www.otthonneked.hu


Termékinformációk egy helyen!

 Otthonneked tagként ajánljuk figyelmébe az www.otthonneked.hu/katalogus weboldalon található katalógustárat, ahol közel 40 márka kínálatáról tájékozódhat egy helyen, hosszas keresgélés nélkül!

Kiemelt márkák gyári katalógusai, közvetlen termékinformációk - Kattintson és kezdje el használni most!

 www.otthonneked.hu


Tervezői felület aktív - Csatlakozz Te is!

Kedves Tervező!


Az Otthonneked összefogás tagjaként örömmel értesítelek, hogy Otthonneked tervezői felülete megújult!

Az Otthonneked szakmai kör létrehozásával célunk, hogy a tervezők egy helyen, könnyen, keresgélés nélkül találjanak meg minden “eszközt” egy komplett otthon kialakításához.

 • Tervezési segédletek:

23 piacvezető cég által képviselt 40 kiemelt márka rendelkezésére álló 3D fájljait, katalógusait, nagy felbontású enteriőr és termékképeit gyűjtöttük össze Neked.

 • Otthonneked Akadémia:

Immár második éve minden ősszel és tavasszal szakmai napokkal várjuk az érdeklődőket. Lassan itt a nyári szünet, de még egy szakmai napra jelentkezhetsz! Az őszi programmal pedig hamarosan jelentkezünk.

 • Partnerek:

Fontos számodra, hogy minőségi, kiemelt értékekkel rendelkező - piacvezető márkák kínálatával dolgozz és ajánld azt ügyfeleidnek? Partnerajánlónkban 33 márka beszerzési hely elérését találod!

          Otthonneked Akadémia:

Immár második éve minden ősszel és tavasszal szakmai napokkal várjuk az érdeklődőket. Az őszi program hamarosan elérhető a www.otthonneked.hu/otthonneked-akademia webldalon.

            Pályázatok: 


A 2016-ban indult tervpályázat-sorozat folytatásaként, 2018-ban is elindult két pályázat:
Style&Draw enteriőr és Jövő Otthonai építészeti pályázat.
Nézzétek meg a pályázatokról készült Youtube videót!

 Csatlakozz az Otthonneked szakmai körhöz! Csatlakozz a szakmádhoz!


Amennyiben szeretnél csatlakozni hozzánk kattints ide és csekkolj be oldalunkra!

Az adatok kitöltésekor figyelj, hogy mindenképp pipáld be a "Tervező vagyok" lehetőséget!

Néhány órán belül jóváhagyásra kerül a csatlakozásod és kezdheted használni az Otthonneked szakmai kör tervezői felületét!

A tervezői felület folyamatosan bővül, frissül - érdemes belépned nap, mint nap!

Jó munkát kívánunk Neked!