Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Falikút, kerti kút

Falikutak

Falikutak

A falikút reneszánszát éli a XXI. században. Míg belterekben elsősorban templomokban, pincékben, műemléki jellegű épületekben találkozhatunk vele, addig a kerti falikút modellek egyre népszerűbbek az irodaházak és magánházak kertjeiben, illetve a télikertekben.

A falikút funkcionális és dísztárgy is egyben, amely a szőkőkutakkal, csobogókkal ellentétben nem igényel különösebb karbantartást, mégis látványos eleme lehet akár a kisebb kerteknek is, hiszen a fal síkjára rögzül, így kevesebb helyet foglal.

http://www.ottiburkolat.hu/falikutak/

Kerti Álló kutak

Kerti Álló kutak

Az állókutak szoliter termékek, önmagukban is "megállnak", vagy kisebb alapra helyezhetőek. Ha szifonos lefolyást akarunk biztosítani neki, akkor egy kis méretű szerelőaknát is létre kell hozni a szervizelhetőség végett. A víz elvezetését sokan csak a gravitációra bízzák, vagy egyszerű műanyagcsővel vezetik a csatornába.

http://www.ottiburkolat.hu/allo-kerti-kutak/