Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Homlokzati burkoló elemek

Speciális elemek az ország több vidékén, -elsősorban a Dunántúlon, és északon- elterjedt oromfali fedkövek. Elsősorban a kőbányákkal rendelkező régiók építészete hordoz ilyen formakincset, az Alföld nem igen. Viszont a "macskalépcső", vagyis a téglából kirakott oromtető már szélesebb teret nyert a népi építészetben. A tartós műkőből, vagy betonból készített Otti kövek, az egyedi megjelenés mellett az időjárás viszontagságait jól tűrő burkoló anyagok. Díszítik a házat, és funkcióban is kielégítik a midern igényeket. Ma a hőszigetelt homlokzatok szélesebb- vastagabb kialakítása miatt a macskalépcső, illetve oromfedkő is testesebb formát ölt, és az Otti csapat a számtalan méretben gyártott fedköveivel felkészült az igényekre!

homlokzatburkolat


 

Sajkod- "Oromfali" tégla 35-ös 

Art:E410/b.

 

Méret: 15*35 cm.

Tömeg: 8 kg/db.

Vastagság: 7,5 cm.

Szín: mészkő, és homokkő színben.

 

Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra lezáró díszítő elem.

 

Macskalépcső, Otti kő


Ára: 1.012 Ft/db + Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


Sajkod- "Oromfali" tégla 51-es 

Art:E410/c

 

Méret: 15*51 cm.

Tömeg: 12 kg/db.

Vastagság: 7,5 cm.

Szín: mészkő, és homokkő színben.

 

Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra lezáró díszítő elem.

 

Oromfalon macskalépcső- Otti


Ára: 1.518 Ft/db + Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

 


Ikva- "Oromfali" tégla 30-as. E410a

Méret: 15x30 cm.

Tömeg: 6.5 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 886 Ft/db+ Áfa

 

Ikva- "Oromfali" tégla 79-es. E410d

Méret: 15x79 cm.

Tömeg: 20 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 2.530 Ft/db+ Áfa

Ikva- "Oromfali" tégla 25-ös. E410e

Méret: 15x25 cm.

Tömeg: 4.5 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 759 Ft/db+ Áfa


Ikva- "Oromfali" tégla 40-es. E410f

Méret: 15x40 cm.

Tömeg: 10 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 1.157 Ft/db+ Áfa


Ikva- "Oromfali" tégla 60-as. E410g

Méret: 15x60 cm.

Tömeg: 14 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 1.786 Ft/db+ Áfa

Ikva- "Oromfali" tégla 46-os. E410h

Méret: 15x46 cm.

Tömeg: 13 kg/db.

Vastagság: max. 7,5 cm.

 

 Felhasználási javaslatunk:

Oromfalra díszítő elem.

Ára: 1.330 Ft/db+ Áfa

Pietra antik mészkő

ART.: P005

Vintage Garden-OttiMéret: többféle méretben gyártjuk; 2,5 cm-től, a 60/85 cmnagyságig, körübelül 60 méretben.

Tömeg: ~40 kg a 2 cm-es vastagság esetén.

Vastagság: 2cm.

Szín: Világos és sötét mészkő, homokkő árnyalatok, szürkés, fehér,barna, travertin és porphir, illetve vegyes színekben készül.

Felhasználási javaslatunk: Ez a falburkolat elsősorban támfalak, kerítések, házfalak, homlokzatok, lábazatok, kandallók, és lábazatok burkolására alkalmas.

Vintage kőfal-Otti

Mediterrán kőburkolat- Otti, egyedi kőburkolat

Lajoskomárom- Páskom vendégház- Otti burkolatok a homlokzaton

falburkoló


Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


 

 

Pietra rakott fal

ART.: P051

Méret: vegyes méretben. 2x3 cm-től, a 60x85 cm-ig.Tömeg: ~45 kg/m2

Vastagság: 2 cm-től, 3,5 cm-ig.

Mediterrán burkolat

Szín: mészkő és homokkő.

Felhasználási javaslatunk:

Ez a falburkolat több, mint 60 féle sablonból készül, hogy még véletlenül se kerüljön egymás mellé két egyforma darab. Lehet kérni szelektált formában is, például csak lekerekített szabálytalan, illetve csak egyenes vonalú faragott kváderes megjelenéssel. Izgalmas, antik, és modern térben is használható. Falra a 2 cm- es vastagságot gyártjuk.

Mediterrán kőfal

vintage burkolat-Otti

Kőfal, falburkolat, lábazat-Ottiburkolat!

Készítünk a falfordulókhoz sarokelemeket is, hiszen csak így lesz eredeti a kőfal, mert igazi kőtömbök hatását kelti egy ilyen megoldás. Tagolni párkányokkal, lábazati kő profilokkal lehet, és a falfülkék, vakablakok, nyílászárók környékét is díszíthetjük egy-egy áthidalóval! Tipp: használjon bátran más anyagokat köveink mellé, mint például fa, bontott fa, mázas kerámia, öntött vas. I

Rendkívül sok alkalmazási lehetősége van, pl.: támfalak, kerítések, lábazatok, házhomlokzatok, lakásbelsők, oszlopok feltöltésére használható.

A Rakott fal- hoz sarokelemeket, téglaszeletet, sőt még féloszlopokat, párkányokat is gyártunk, hogy tényleg csak a fantázia szabhasson határt! Igazán eredeti faragott mészkőfalat rusztikus formában csak OTTI tud készíteni! Tegye próbára a Pietrát!

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


 

 Pietra, kő tégla vegyes fal. ART.: P052

provanszi kövek

Méret: ~5,5x25 cm, illetve a féltégla mérete.

Szabálytalan gótikus nyújtott téglák, csak mi gyártunk ilyet!

Tömeg: 40-50 kg/m2.

Vastagság: 1,5-3 cm.

Szín: téglavörös, és terrakotta- narancs.

Felhasználási javaslatunk: Az OTTI téglákon erőteljesebb a patina és az erózió, mint a kereskedelemben kapható termékeken. Mérete nagyon hasonlít az újkor előtti építészeti méretekre. Ettől is különleges ez a burkolat! Egész házat lehet felöltöztetni egy kis kreativitás segítségével. Belső tereknek is izgalmas felületet ad ez a burkolókő, segítségével szinte életre kelnek a falak. Lábazati kő gyanánt, illetve kerítéseken is jól mutat. Legyen kreatív!

 

Tégla- kő vegyes fal, Ottiburkolatok

Hungarian Provance- Provance Garden- Otti

lábazat, vintage

 

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


Pietra Echo 1- tihanyi kőfal. 

ART.: P059/ afalburkoló

Ára.: 15.541 Ft/m2+Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

 

Pietra Echo 1- tihanyi kőfal sarokelem. 

ART.: S003

Vastagság: 2-3 cm          

Méret: Legkisebb:2x3cm Legnagyobb:16x33cm              

Tömeg:~ 45 kg/ m²                        

Szín: Mészkő, homokkő, permi vörös kő, bazalt, konglomerát, és vegyes mészkő Színekben.

Mint a nevéből is kiderül, a Pietra Echo burkolatot -a tihanyi visszhangról kapta nevét- a Balaton-parti varázslatos kis halászfalu kőfalai ihlették. Azt szerettük volna, ha az egykor kihalt kőbánya faragott termésköveiből épült házak látványa ne csak a múlt emléke maradjon, hanem a ma embere is bátran használhassa mostanság épülő háza díszítésére. A sarokelemekkel kiegészített 2- 3 cm vastagságú burkolat felrakása egyszerű, de a fugázási összkép kialakításához már kell némi odafigyelés. Homlokzatokat, kerítéseket, lábazatot, támfalat, de akár kandallót is burkolhatunk a Pietra Echo- val, és a tökéletes tihanyi látvány nem marad el! Figyelem: a szín rendkívül fontos paraméter itt, mert speciális árnyalatok jellemzik a tihanyi ófalu kőházait! A bazalt, breccsa, konglomerát, és a tufa szürkés színei meghatározóak. Érdekes viszont, hogy a P. Echo mészkő, és homokkő színekben is mutatós, nem beszélve a balatonalmádi, vagy a kővágószőlősi vörös kő árnyalatairól!

A P. Echo, 1- es (kisebb), és 2- es (nagyobb) változatokban rendelhető, mely kőszelekciók vegyes alkalmazása is lehetséges. Ezt rendeléskor feltétlenűl jelezni kell!

falburkolat

Ára: 17.710 Ft/fm+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

 

Homlokzatburkolat-echo

Pietra Echo 2- tihanyi kőfal. ART.: P059/ bdíszkő burkolat


Pietra Echo 2- tihanyi kőfal sarokelem. ART.: S004

Vastagság: 2- 3 cm          

Méret: Legkisebb:16*33cm Legnagyobb:42x45cm              

Tömeg:~ 45 kg/ m²                        

Szín: Mészkő, homokkő, permi vörös kő, bazalt, konglomerát, és vegyes mészkő Színekben.

Mint a nevéből is kiderül, a Pietra Echo burkolatot -a tihanyi visszhangról kapta nevét- a Balaton-parti varázslatos kis halászfalu kőfalai ihlették. Azt szerettük volna, ha az egykor kihalt kőbánya faragott termésköveiből épült házak látványa ne csak a múlt emléke maradjon, hanem a ma embere is bátran használhassa mostanság épülő háza díszítésére. A sarokelemekkel kiegészített 2- 3 cm vastagságú burkolat felrakása egyszerű, de a fugázási összkép kialakításához már kell némi odafigyelés. Homlokzatokat, kerítéseket, lábazatot, támfalat, de akár kandallót is burkolhatunk a Pietra Echo- val, és a tökéletes tihanyi látvány nem marad el! Figyelem: a szín rendkívül fontos paraméter itt, mert speciális árnyalatok jellemzik a tihanyi ófalu kőházait! A bazalt, breccsa, konglomerát, és a tufa szürkés színei meghatározóak. Érdekes viszont, hogy a P. Echo mészkő, és homokkő színekben is mutatós, nem beszélve a balatonalmádi, vagy a kővágószőlősi vörös kő árnyalatairól!

A P. Echo, 1- es (kisebb), és 2- es (nagyobb) változatokban rendelhető, mely kőszelekciók vegyes alkalmazása is lehetséges. Ezt rendeléskor feltétlenűl jelezni kell!

falburkoló díszkő

díszburkolat

Homlokzatburkolat-echo

Ára: 17.710 Ft/m2+ áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

 

Pietra "Grafit modul" 

Art.:  P023.Térkő-Otti Pietra Grafit

Méret: 20*20 cm- től  60*80 cm- ig több méretben. 10 féle sablon adja ki a kötéshálót.

 

Tömeg: ~60 kg/ m2,

Vastagság: 2-3 cm.

Szín: világos mészkő, homokkő, sötét mészkő, travertin, porfír, illetve antracitszürke.

Felhasználási javaslatunk:

Lábazatok, és kerítések burkolata. Kváderesen faragott homlokzat is képezhető belőle, hasonló, mint a Buda környéki falvak omladozó vakolata alatt látható. Gyakran támfalak, parapetek burkolására is használjuk.

 

Burkolat falra, teraszra, lábazatra- Otti burkolat

 

falburkolat


Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

A burkolathoz:

lisztellót választok>>>

lábazatot választok>>>

 

Pietra "Kváder” ART.: P013

ottikő

Méret: 20,5 magas, szélesség 6 különböző méretben létezik, a 20,5x6 cm- től a 40-ig.

Tömeg: ~38 kg/m2.

Vastagság: 2 cm.

Szín: fehér, vajszín, mészkő és terrakotta.

 

falburkolat

Toszkán hatású burkolat

 

Lábazati burkolók az Ottitól- Pietra Kváder. Kerítések, támfalak, lábazatok, grillezők burkolóanyaga. Hőszigetelt falak burkolata is.

Felhasználási javaslatunk: Padlóra, falra, esetleg csak falvédőnek, parapetnek. Többnyire sávokban szoktuk burkolni. A “kváder” kő kisebb terekben is jól mutat! 

 

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


Pietra- Grund

ART: P025

falburkolat

Vastagság: 2-3 cm          

Méret: Legkisebb:2x4cm Legnagyobb:20x30cm              

Tömeg:~ 90 kg/ m²                        

Szín: Mészkő, homokkő, permi vörös kő, és vegyes mészkő Színekben.

    

díszburkolatok

Homlokzati kőburkolat- Otti burkoló kövek

falburkolat

 

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

Terrakotta "Gótikus tégla”, 

ART.: T050.

           

Téglaszeletek betonból. Mediterrán, loft, provence, Magyar népi, modern falakra.


Tégla szeletek, mediterrán falak. De loft falnak is alkalmas

Méret: ~5,5*~25 cm (vékony hosszú téglaszeletek).

Tömeg: 30 kg/m2.

Vastagság: 2,5 cm.

Szín: cserép (vegyes).

 

Felhasználási javaslatunk: önállóan, valamint kő- tégla vegyes falként javasolt. Csak falburkolatként alkalmazható, padlónak nem megfelelő. Kültéri felhasználáskor a téglákhoz hasonlóan érdemes alaposan impregnálni!

falburkoló_téglafal_otti


Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

Terrakotta "Barokk tégla”, 

ART.: T051/b.

           

Betonból készülő lábazati, és homlokzati burkoló kövek az Ottitól.

falburkolat

díszburkoló

Méret: ~7*~29 cm (vékony hosszú téglaszeletek).

Tömeg: 30- 35 kg/m2.

Vastagság: 2- 2,5 cm.

Szín: cserép (vegyes).

 

Felhasználási javaslatunk: Eredeti téglafal készíthető a Barokk téglából, valamint kő- tégla vegyes falként javasolt.

Rendkívül fontos kérdés a szín! Ugyanabban a sablonban két teljesen különböző összhatású burkolatot készíthetünk. Itt, a képek közt egy összehasonlító példát láthatunk. A vöröses, és a szürkés agyagszínű téglafal ugyanazon sablonokból készült, más árnyalatban!

A Barokk téglaszeleteket hőszigetelt homlokzatra is ragaszthatjuk!

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


Barokk tégla sarokelem

Art: T051/a

Tégla sarokelem. A vágott barokk, vagy Eszterházy téglákra hasonlító Otti saroktéglák egyszerűen tökéletesen élethű burkolatok

falikő


Vastagság:2,5 cm                                                       

Súly: 0,6 kg/ db

Magyasság: ~7 cm. Oldalak: 14,5*29 cm.            

Vastagsága: 1,8-2,5 cm          

Szín: tégla színekben, vöröses, szürkés, agyagsárgás árnyalatokban készítjük.

A Barokk téglaszeletek kiegészítő eleme. Sarkok, oszlopok burkolásához alkalmas sarokelem. Segítségével teljesen élethű térhatást kapunk, mintha igazi vaskos bontott tégla falunk lenne, pedig a vastagsági méret csak 2- 2,5 cm!

A Barokk téglaszeleteket hőszigetelt homlokzatra is ragaszthatjuk!

Ára:1.328 Ft/db+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


Pietra Valcum- ART.: P030

Legszebb házak homlokzatburkoló köve az Ottitól! Pietra Valcum burkolat

Eredeti fargott tömbköveknek hatnak a Valcum elemek, amelyből rakott fal hatást érhetünk el.

Méret: többféle méretben gyártjuk; 2 cm-től, a 45 cmnagyságig, körübelül 40 méretben.

Tömeg: ~36 kg a 2 cm-es vastagság esetén.

Vastagság: 2-5cm.

 

Szín: Világos és sötét mészkő, homokkő árnyalatok, szürkés, fehér,barna, travertin és porphir, illetve vegyes színekben készül.

 

Felhasználási javaslatunk: Ez a falburkolat elsősorban támfalak, kerítések, házfalak, homlokzatok, kemencék, és lábazatok burkolására alkalmas.

Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>Pietra Solva- ART.: P031

Homlokzati kő_Provence_Toscana kőfal

Eredeti kváderesen fargott tömbköveknek hatnak a Valcum elemek, amelyből rakott fal hatást érhetünk el. Szárazon is rakható, de több fugatípussal is burkolható.

Méret: többféle méretben gyártjuk; 2 cm-től, a 45 cmnagyságig, körübelül 50 méretben.

Tömeg: ~36 kg a 2 cm-es vastagság esetén.

Vastagság: 2cm.

 

Szín: Világos és sötét mészkő, homokkő árnyalatok, szürkés, fehér,barna, travertin és porphir, illetve vegyes színekben készül.

 

Felhasználási javaslatunk: Ez a falburkolat elsősorban támfalak, kerítések, házfalak, homlokzatok, kemencék, és lábazatok burkolására alkalmas.

Kőburkolatok_Otti

falkő


Ára: 15.541 Ft/m2+ Áfa

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>

 


Pietra Fiume Art.:P002

 

Felhasználási javaslatunk: Ez a falburkolat elsősorban kültérben, de sokszor beltérben ad karaktert egy kisebb- nagyobb falfelületnek. Látványos provence- i, toszkán, Country, Chateau enteriőrök elengedhetetlen tartozéka a rusztikus kőfal. Érdekes kontrasztot ad egyes modern megfogalmazásban épült enteriőrnek is, ahol a rusztikus hatású fal egy modern bútorzattal, és világítással képez harmóniát.

Ár: 15.541 Ft+Áfa/m2

Tipp: Keresse az akciók között is!>>>


 

falikő
Burkolatragasztáshoz, fugázáshoz, felületkezeléshez, vízszigeteléshez mi a Mapei segédanyagokat ajánljuk!

 


Szakmai útmutató az Otti kövek homlokzati ragasztásához!

 

Javasolt rétegrend:

  • A Baumit EPS homlokzati Hőszigetelő lapok felragasztása (Baumit Star Contact ragasztótapasszal) a hagyományos módon történhet. EPS lehet helyettesíteni : https://hoszigvasarlas.hu/austrotherm-grafit-reflex-homlokzati-szigetelo-lemez-15-cm?gclid=CjwKCAiA1rPyBRAREiwA1UIy8LwBeQpCESTC7xDofNDI8xsSnq5vZDNG2SBdg0NXLUnL-Kf0HrjXsRoCrcsQAvD_BwE
  • Ezt követi az első üvegszövet-réteg beágyazása (Baumit Star Contac tragasztó tapasszal) hagyományos módon.
  • Az első üvegszövet-réteg beágyazását követően kerül sor a dübelezésre. Ebben az esetben csak Európai Műszaki Engedéllyel rendelkező csavaros dübelek építhetők be. Javasolt darabszám min. 8 db/m2, széleken min. 10db/m2. A szükséges dübelek számát döntően a burkolat súlya határozza meg, ezért annak kiválasztása után javasoljuk a dübel gyártójának (Ejot)véleményét kikérni a szükséges mennyiséggel kapcsolatban.
  • A dübelezés után következik a második üvegszövet-réteg beágyazása. Felhívjuk a figyelmet, hogy a kettős hálózás miatt a Baumit Star Contact ragasztótapasz anyagszükséglete ebben az esetben nagyobb a hagyományoshoz képest!
  • Mivel a burkolat ragasztása közben nincsen mód a felületi egyenetlenségek javítására, fokozottan ügyelni kell a megfelelően sík fogadófelület meglétére. Otti burkolatok ragasztását kültéri, flexibilis burkolatragasztóval kell felragasztani, kétoldali ragasztófelhordással, 100%-os beágyazódással a kültéri ragasztás általános szabályai szerint. A ragasztóhabarcsot 45 fokban fogazott glettvassal elhúzni, a burkolatra pedig egy kontakt réteget felhordani. Ezt követően a burkolatot a felületre rányomni és enyhén eltolni. (Pld. Sorell MaxiFlex S1, Emelt minőségű reodinamikus flexragasztó, vastagágyazású ragasztóhabarcs.
  • A fugázáshoz minden arra alkalmas kültéri, flexibilis fugázó használható. (Pld. Sorell StoneColor Rustic Prémium minőségű durva szemcsés fugázó habarcs rusztikus falburkolatok hézagkitöltésére 40 mm fugaszélességig
  • Indító profilnak, valamint 2-2,5 m homlokzati magasságnál Profix konzol beépítése javasolt.( fotó mellékelve,) Felület nagyságától függően dilatációs mezők kiosztása

 

Ábrahámi István

Műszaki vezető

Sorell fugák

 Mapei- Ottiburkolat

Termék kategóriáink:

Ha a burkolati kategóriák közt szeretne barangolni, kattintson a címszavakra!

 

1. Térkövek, kültéri burkolatok

      1.1. Teraszburkolatok

      1.2. Térkövek

      1.3. Kültéri falburkolatok

      1.4. Lábazati kövek

2. Beltéri burkolatok

      2.1. Padlólapok

      2.2. Falburkolatok

      2.3. Pinceburkolatok

      2.4. Konyha, fürdőszoba

      2.5. Rekeszöntéses cementlapok

      2.6. Címerek, logók

3. Terrazzók

4. Dizájn, látszóbeton

       4.1. Mosogatók, mosdótálak

       4.2. Látszóbeton

5. Profilok, párkányok

       5.1. Párkányok, lisztellók

       5.2. Lábazati szegélyek

       5.3. Oszlop elemek, diadalív

       5.4. Ablak, -ajtó keretek kőből

       5.5  Konzolok

6. Kerti kutak

       6.1. Álló kerti kutak

       6.1. Falikutak

7. Fedkövek

       7.1. Kerítés, -oszlop fedkövek

       7.2. Kémény fedkövek

       7.3. Támfal fedkövek

       7.4. Medence fedkövek

8. Lépcsőlapok

       8.1. Beltéri lépcső, - és homloklapok

       8.2. Kültéri lépcső, - és homloklapok

       8.3. Kerti lépcsőlapok

9. Kerti bútorok, tárgyak kőből

       9.1. Kőpadok

       9.2. Kőasztalok

       9.3. Kaspók, virágládák, tárgyak

       9.4. Ágyásszegélyek

10. Kandalló elemek

11. Dekorációk

       11.1. Dekorációk kőből

       11.2. Antikolt képkeretek

       11.3. Dekorációk fából

12. Lámpák, világítás

Kültéri lámpák

    12.1. Csillárok és függesztékek

    12.2. Mennyezeti lámpák kültérre

    12.3. Kültéri Falikarok, direkt- indirekt világítás

    12.4. Süllyesztett lámpatestek