Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Falra

Loft  betonpadló- kent betonfelület

Betonfal utólag?

Igen, bizony! Az építkezés majdnem minden fázisában megvalósíthatunk egy ilyen gyönyörű designfelületet.

Hogy lehet ez??? Már kész a ház, adott a rétegrend, a falak is állnak!

polírbeton

Az Otti csapat ilyenkor sem adja fel, és egy speciális kenhető beton anyaggal 2-4 mm rétegvastagságban képes megvalósítani álmaid betonfalát. És most figyelj: nem akadály ha panellakás, társasház, emelet állja utunkat, mert a kenhető betonfal készítése csekély porral, és minimális zajjal jár.loft fal készítése,betonfalak az Ottitól. Kenhető indusztriális beton
Nem képződik tonnaszámra sitt anyag, nem kell feltétlen építési konténer, nem fognak megutálni a szomszédok! Utóbbira garanciát nem vállalunk ugyan, de nagy esély van rá...
A betonréteg felülete lehet sima, strukturált, mintás, szürke, színes, matt, fényes, kopott- indusztriális. loft fal készítése,betonfalak az Ottitól. Kenhető indusztriális betonÁlomszép betonfalak megvalósításához kérj tanácsot, és árajánlatot az Otti Manufacturától!
A kenhető loft beton egy sokoldalú anyag, és szilárdsági, valamint kopásállósági szempontból szinte minden beltéri alkalmazásra használható stabil felületen.
A képeken látható betonfelületek elsősorban a falak strukturájának képzésére mutatnak példákat- és támpontokat, viszont a kenhető beton anyagok különbféle padlók, vizesblokkok, wellness- terek, esetleg vendéglátóhelyek izgalmas "burkolására" is kiválóak!

kent betonfelület- polír beton

betondesign

polírbeton

betonfelület

Rendkívül fontos a végső megjelenés szempontjából, hogy az elkészülés során a két- három vékony kent beton réteg fázisonként milyen színárnyalatot kap. Ha mindegyik réteg ugyanabban a színben készül, akkor kissé homogénebb, ha árnyalatnyit eltér, akkor "drámaibb", struktúráltabb lesz a felület. Vagyis el kell döntenünk az elején, hogy a fal karaktert, vagy homogén hátteret adjon az enteriőrhöz, és milyen árnyalatban szeretnénk látni!

Homogén= minimál, letisztult, könnyen bútorozható háttér felület.

Vibráló= önmagában is betölti a teret, élettel teli.

Kő színek= velencei stukkó hatás, illetve country, vintage, rusztikus, mediterrán enteriőrben jó háttér.

Fehér= elegáns, glamour, shabby chic, minimál.

Szürke= Loft, minimal, indusztriális.

Fekete, antracit= megdöbbentő, elegáns, indusztriális, individualista.

Színek= meghatározzák a teret!


De vajon vízszintes járófelületre is tudna valaki ilyen fantasztikus homogén, kopottas betonpadlót készíteni???

A válasz:

Loft betonpadlókról, terrazzókról itt olvashatsz!>>>

 A Kent látszóbeton falakról pár képet itt láthatsz:

loft fal készítése,betonfalak az Ottitól. Kenhető indusztriális beton

polírbeton

kent betonfelület- polír beton

betonfal-otti

kent betonfal

loft fal készítése,betonfalak az Ottitól. Kenhető indusztriális beton

loft fal készítése,betonfalak az Ottitól. Kenhető indusztriális beton

betonfal-otti

polírbeton falak

Ajánlatkérés-Érdeklődés

Érdeklődjön termékeink felől az űrlap segítségével

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Ajánlatkérés tárgya, leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!