Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Expók, kiállítások

Kedves Vásárlók!

A márciusi kormányrendeletek ideiglenesen felfüggesztették a tömegrendezvényeket, így a Garden Expó és a Construma elmarad, illetve határozatlan ideig el lett halasztva.

A Boltotti üzlete továbbra is nyitva tart, illetve üzemeinkben folyik a termelés. Megrendeléseiket írásban, és személyesen is leadhatják továbbra is!

Várjuk Önöket Székesfehérváron bemutatótermünkben, weboldalunkon, facebookon, vagy az instagramon!