Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Velünk is találkozhatsz a III. Országos Építőipari Szakember Találkozón

2018.02.13.

Velünk is találkozhatsz a III. Országos Építőipari Szakember Találkozón

A mára hagyományosnak mondható szakember fórum főszereplője természetesen a Mapei. Ám több, építőipari berkekben ismerősen csengő névvel találkozhatsz a Lurdy Házban, Február 16- án pénteken. Ott lesz a Schlüter, a Sigma, a Hilti...és természetesen az Otti Manufactura!

Gyere el, hogy találkozhass velünk a

III. ORSZÁGOS ÉPÍTŐIPARI SZAKEMBER TALÁLKOZÓN!

2018 Február 16, Lurdy Ház, Budapest, 8:00-17:00

http://szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu/

Mindenkit sok szeretettel várunk a "3"-as számú Standunkon, ahol egyedi építési ajánlatokkal, megoldásokkal, különleges burkolatokkal várjuk látogatóinkat. Kedvezményes vásárlási lehetőséget ajánlunk és  ajándéktárgyaink közül  6 db kis méretű – Magyar Címeres – betonplasztikát sorsolunk ki !

A sokoldalú programok,előadások közt 11:30-kor egy "szösszenetben" miről beszélünk?:

Ismerked meg az Otti „kövekkel”, burkolati elemekkel, nézd meg milyen változatosak színmintáink és, hogy milyen Mapei termékek szolgálják a minőségi burkolást.  Fedezd fel az Ultratop Loft felületek felhasználási lehetőségeit, kérj információt a homlokzati és teraszburkolati rétegrend kialakításáról, és az alkalmazható segédanyagokról. 

Otti stand a 2017-es találkozón

A helyszínen regisztrálóknak most kedvezményes vásárlást biztosítunk az Otti kvarcbeton- műkő elemekből. Otti burkolatokat, lépcsőket, párkányokat, fedköveket, vagy éppen kerti bútorokat vásárolhatsz  februárban 10 %, márciusban 8 %, áprilisban 5 % árengedménnyelExtra kedvezmény: a raktárkészleten lévő termékeinkből további 5% engedményt adunk a havi akciókból, amíg a készlet tart! Vagyis érdemes gyorsan dönteni, mert több 100.000 Ft-ot spórolást érthet a szemfülességed! 

További ajándékok a III. Szakember Találkozó részvevőinek, a Mapei és Otti rajongóknak:

Ajándéktárgyaink közül 12 órától minden egész órában 6 db kis méretű – Magyar Címeres – betonplasztikát nyerhetsz!

Találkozzunk a "3"-as számú kiállító helyünkön pénteken!

vissza

Hozzászólások