Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Végre kaptunk képeket a balatonfüredi Medihotelről! Villa Vitae

2017.05.03.

Végre kaptunk képeket a balatonfüredi Medihotelről! Villa Vitae

A Balatonfüred és Aszófő közti dombokról szemlélődve csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. Nem csoda hogy kezdik felfedezni ezt a mediterrán hatású környéket, és a régebben csak legelőnek használt területen megjelentek a pazar beruházások.

A Balaton- felvidék minden szeglete csodás! A Káli- medence, Szigliget, Badacsony, Dörgicse, Keszthely- Vonyarc, és a Tihanyi- félszigettől Paloznakig elterülő sarló alakú terület igen felértékelődött az utóbb években!

Nos, az Otti Manufactura is rendre felvonul itt- ott utánozhatatlan burkolataival, és stílusos terveivel. 

A balatonfüredi Villa Vitae minden részletében mediterrán épület, mintha csak Provence lankái közt járnánk, úgy elvarázsol!

Az Otti burkolatok sokszáz négyzetméteren kerültek beépítésre, és elmondhatjuk, hogy az épületegyüttes fő karakterelemei lettek!

vissza

Hozzászólások