Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Tervezés, ötletek, és sok-sok kő

2019.02.16.

Tervezés, ötletek, és sok-sok kő

Az Otti burkolatok önállóan is megállják a helyüket, mint valamiféle termék, azonban tervezéssel, koncepcióval együtt hatásosak igazán! Mit jelent ez? A saját otthonomban ezek tényleg alkalmazható megoldások?

Ki kivel van?

Megváltozott a világ, és vele együtt mi is. Természetesen, hiszen a világot mi változtattuk olyanná, amilyen. 

Ha megfigyeljük, az infokommunikáció térnyerése az angolszász projektszemlélet életünkbe szivárgását is magával hozta. Ebből fakadóan szeretjük is, ha egy "projektnek" van eleje, vége, felelőse, garanciája, és így tovább. Mi építtetők- megrendelők könnyen tájékozódunk az interneten technikai, és esztétikai megoldásokról, trükkökről, akciókról, és minden olyan dologról, ami egy építkezés alatt időben, pénzben, végeredményben hasznos lehet számunkra. 

Csalóka viszont, hogy a webshopok, és vadiúj honlapok világában elvész a valódi érték. Nem találkozunk emberrel, tervezővel, felelőssel, gondolattal. Vannak emailek, szerződések, határidők...de az a kreatív időszak, amikor ötletelünk, szembe nézünk, megvitatunk dolgokat...elmarad. Nincs rá időnk. Nincs rá időnk? Miért? 

Az Otti Manufactura egészen más szemlélettel áll hozzá egy otthon építéséhez, újjá varázslásához! Mi tényleg foglalkozunk a valódi igényekkel, és szeretnénk a világ legoptimálisabb, legszebb, legműködőbb megoldásait nyújtani neked! 

Negyedik gyártóüzemünket tervezzük-szervezzük 2019-ben, hogy kiszolgáljuk az igényeket, és igyekszünk új kollégákkal "erősíteni" a csapatot. Miért? Mert nem mondunk nemet senkinek! Ha segítséget kértek, segits!

Ha egyik kollégánk ideje- ereje elfogyott, akkor igyekszünk megosztani egymás közt a feladatokat, és a projekteket személyre szabottan kezelni, menedzselni! A megrendelő igényei, és a fejünkben összeálló terv, szimbiózisban működik, csapatként szeretjük megoldani a támadó problémákat, élethelyzeteket! Hogy hibázunk-e esetleg??? Neeem, soha! Na jó, ez csak vicc volt...minden ember képes hibázni, de ha történik ilyen, az jó alkalmat ad a javításra! :-)

vissza

Hozzászólások