Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Tervezés, ötletek, és sok-sok kő

2019.02.16.

Tervezés, ötletek, és sok-sok kő

Az Otti burkolatok önállóan is megállják a helyüket, mint valamiféle termék, azonban tervezéssel, koncepcióval együtt hatásosak igazán! Mit jelent ez? A saját otthonomban ezek tényleg alkalmazható megoldások?

Ki kivel van?

Megváltozott a világ, és vele együtt mi is. Természetesen, hiszen a világot mi változtattuk olyanná, amilyen. 

Ha megfigyeljük, az infokommunikáció térnyerése az angolszász projektszemlélet életünkbe szivárgását is magával hozta. Ebből fakadóan szeretjük is, ha egy "projektnek" van eleje, vége, felelőse, garanciája, és így tovább. Mi építtetők- megrendelők könnyen tájékozódunk az interneten technikai, és esztétikai megoldásokról, trükkökről, akciókról, és minden olyan dologról, ami egy építkezés alatt időben, pénzben, végeredményben hasznos lehet számunkra. 

Csalóka viszont, hogy a webshopok, és vadiúj honlapok világában elvész a valódi érték. Nem találkozunk emberrel, tervezővel, felelőssel, gondolattal. Vannak emailek, szerződések, határidők...de az a kreatív időszak, amikor ötletelünk, szembe nézünk, megvitatunk dolgokat...elmarad. Nincs rá időnk. Nincs rá időnk? Miért? 

Az Otti Manufactura egészen más szemlélettel áll hozzá egy otthon építéséhez, újjá varázslásához! Mi tényleg foglalkozunk a valódi igényekkel, és szeretnénk a világ legoptimálisabb, legszebb, legműködőbb megoldásait nyújtani neked! 

Negyedik gyártóüzemünket tervezzük-szervezzük 2019-ben, hogy kiszolgáljuk az igényeket, és igyekszünk új kollégákkal "erősíteni" a csapatot. Miért? Mert nem mondunk nemet senkinek! Ha segítséget kértek, segits!

Ha egyik kollégánk ideje- ereje elfogyott, akkor igyekszünk megosztani egymás közt a feladatokat, és a projekteket személyre szabottan kezelni, menedzselni! A megrendelő igényei, és a fejünkben összeálló terv, szimbiózisban működik, csapatként szeretjük megoldani a támadó problémákat, élethelyzeteket! Hogy hibázunk-e esetleg??? Neeem, soha! Na jó, ez csak vicc volt...minden ember képes hibázni, de ha történik ilyen, az jó alkalmat ad a javításra! :-)

vissza

Hozzászólások