Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Takler birtok- Lassan borfalu lesz belőle...

2014.01.19.

Takler birtok- Lassan borfalu lesz belőle...

Idén új vendéglátó egységekkel bővül a borturisták kedvenc szekszárdi célpontja, a Takler Pince. A " fej- épület" ( ahogy Taklerék hívják- a szerk.)már a főútról virít, és kellemes összhangban van a Decsi- hegy XIX. századi pincékkel tarkított kultúrkörnyezetével.

Takler Pince konferenciaépület, étterem, vinotéka

A Takler Pince most épülő Konferencia épülete éttermet, Vinotékát, borteraszt, árkádos fogadóudvart tartalmaz. Előtte impozáns támfal épül Otti kövekkel, és a tavasz folyamán egy kis Máriás- fülke ( kápolna) is megvalósul.  A " fej- épület" ( ahogy Taklerék hívják- a szerk.)már a főútról virít, és kellemes összhangban van a Decsi- hegy XIX. századi pincékkel tarkított kultúrkörnyezetével. Mivel az épület sok száz négyzetméteres, nehéz volt az óriási alapterületet elosztani arányos részekre úgy, hogy a termek funkcionálisan kielégítsék a kívántakat, de közben megőrizzék a természetes arányokat is.


 A téma így adott volt: decsi- hegyi hangulat, sváb parasztbarokk- klasszicista stílus ( ha lehet így nevezni?!) és tökéletes borok. A löszfalba vájt boltozatos (9 kupola) terem egy étterem lesz, ahol Taklerékat ismerve a borhoz illően perfekt vendéglátás zárja be az élvezetek körét. Mi az -Otti Manufactura- a homlokzattervezéstől, támfalaktól, belsőépítészettől kezdve a teljes burkolati kialakításig, dekorációs munkákig az építkezés kezdetétől részt vettünk.

vissza

Hozzászólások