Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Szépség és Igazság

2020.08.14.

Szépség és Igazság

Aki manapság egyszerre keres szépséget és igazságot az életben, megtalálja a Söptei Pincészetnél, a Balatonfüredi Borhetek idején.
Szépséget az Otti kövekben, igazságot a Söptei borokban.
Így kerek az élet errefelé.

A város legnépszerűbb gasztronómiai eseménye már javában tart és augusztus 30-ig várja a nedű rajongóit családostul a Tagore sétányon.

A város legnépszerűbb gasztronómiai eseménye már javában tart és augusztus 30-ig várja a nedű rajongóit családostul a Tagore sétányon.

A Balatonfüredi-Csopaki borvidék borászai vesznek részt a rendezvényen, azok, akik megfelelő pontot értek el a városi borversenyen, és akik egyben rendelkeznek füredi szőlőterülettel. Több, mint harminc fajtából származó, közel háromszáz-féle bor kóstolható. Huszonnégy borász kínálja a borait. A borászok mellett három pecsenyesütő, négy pálinkás és 15 kereskedő árulja majd a portékáit.

Bővebb információt a Borhetekről itt találnak:

https://balatonfured.hu/2020/07/31/borhetek-megrendezik-a-varos-legnepszerubb-fesztivaljat/

Mindenkit szeretettel várunk a Söptei Pincészet Otti standjánál, mivel mi sem hiányozhatunk ezen rangos eseményről, hisz az Ottikő és a nemes bor páratlan párosítás!

vissza

Hozzászólások