Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

Schandl Viktor kiállítása a BoltOttiban.

2018.11.05.

Schandl Viktor kiállítása a BoltOttiban.

Hihetetlen, de több mint százan jöttek el az október 26-i kiállításmegnyitóra! Vendégeink közt tisztelhettük Miklósa Erika operaénekesnőt, Takler Ferenc borászt, Pirtyák Zsoltot, Lajoskomárom polgármesterét, Mosberger Mihályt, a Páskom Cottage megálmodóját, és Nagy Ádámot, aki asztalos szakmában (Euroskills) Európa-bajnok lett 2018-ban.

Számos érdeklődő volt kíváncsi Schandl Viktor olajfestményeire ezen a pénteki napon. Nem csupán egy "hagyományos" tárlat ez, inkább rendhagyó rendezvénynek mondhatnánk. A fetmények mellett ugyanis folyamatosan szólt a zene a Gorsium Zeneiskolások jóvoltából, akik órákon keresztül a háttérben muzsikáltak, majd fergeteges koncertet adtak a kitartó közönség számára. Hat órától tiz óráig folyamatosan ébren tartottuk mindenki figyelmét, hogy az est záróeseményeként kisorsoljuk a rengeteg felajánlott nyereményt azok között, akik vásároltak tombolát a programok alatt. Az így keletkezett bevételt az Otti Manufactura felajánlotta a Gorsium Zeneiskola számára, hogy új hangszert vásárolhassanak.

Schandl Viktor festményei 2019 január 26-ig megtekinthetők a BoltOtti Galériában. (bemutatótermünk) 

Cím: Székesfehérvár 8000, Sárkeresztúri út 14.

Csodálatos este volt, nem vitás! Köszönjük mindenkinek!

vissza

Hozzászólások