Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Patio Hungaricus Vacziensis

2018.05.22.

Patio Hungaricus Vacziensis

Vác, belváros széle. Barokk homlokzatok közt sétálva be-bekukkantunk -szinte- minden roskadozó tölgyfakapun. Mi lehet bent? Hogy élnek az emberek errefelé? Egy francia- magyar úriember portájához érünk, kíváncsian kutatva Otti kövekkel burkolt kapualj, és környezete elkészültének összképe után.

A mediterrán építészetre jellemző "patio" -vagy páció-, ami egy fogadótere az utcáról lakásba betérő vendégnek, -családnak- Magyarországon is ismerős megoldás volt egykor. A belvárosi házak árkádos előterei, ülőfülkével ellátott kapualjai konkrét párhuzamot jelentenek a déli építészet ezen példáival.

Itt egy váci ház kövezete látható, ahol az Otti "Pietra Antik Mészkő" lapok jó szolgálatot tettek. Az ódon, belvárosi hangulat garantált!

A ház erőteljesen domináns eleme a kosáríves kapuzat, amely szintén az Otti Manufactura keze munkáját dicséri.

Ha belépünk a pációba, lehet hogy éppen "tetten érjük" a kedves családot, amint a teraszok valamelyikén éppen alkalmasint ebédjüket fogyasztják. Nos erre jó a páció: "itthon vagyunk, de várjuk a betérő vendégeket".

A lakáson átkelve a kert felöli belső teraszra érünk, ahol megint Otti Pietra Antik Mészkő lapokat, és P. Káró burkolatokat pillantunk meg, ágyásszegéllyel megtámasztva. A fehér P. Térkő 20-as szegélyek ünnepélyessé teszik a rusztikus térkőburkolatot, mert az "ünnep" mindenkinek jár!

vissza

Hozzászólások