Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

Nyár. Nyár. Nyár van!

2020.07.10.

Nyár. Nyár. Nyár van!

A téli hideg, barátságtalan hónapok után valódi felüdülés a tavasz, majd a nyár. Mindenki vágyik a napsütötte kertbe, azok is akik egyébként jól bírják a lakásban.

Akinek van saját kertje, abban a kiváltságos helyzetben van, hogy bármikor tudja élvezni azt, mikor ideje engedi.

Az egyre szebb időben a kerti programok és együttlétek iránti csábítás is egyre nagyobb, rajta hát, élvezzük a jó időt és meghitt kertünket.

Legyen házunk modern, vagy klasszikus, kertünk parányi esetleg hatalmas, a természetesség vezérelve minden szegletben, kül-és beltérben egyaránt fontos.

A kerítések, támfalak, lábazatok,  a járda, terasz, netán medence „felöltöztetése” mind , mind összhangban szép. Alkossunk hát! Az Otti termékek, burkolatok, fedkövek, lépcsőlapok ....egyesítik az esztétikus natúr megjelenést a tartóssággal és kifogyhatatlan ötlettel, összehangolási lehetőséggel.

Készíthetünk tornácot, pergolát, dekoratív oszlopsort, és számos olyan építészeti megoldásban is gondolkodhatunk, amelyről eddig csak álmodni mertünk! Köveink hihetetlen sokszínűek, tartósak, és szépek!

A kő hatású fagyálló kvarcbeton burkolat néhol kézzel kváderesre faragott, néhol pedig hasított, tört, vagy erodált követ utánoz… Speciálisan a falsíkok találkozási pontjaihoz kialakított profilok: a sarokelemek, melyek által  nem látjuk a síkburkolat élét, hanem kőtömböt, vagy egész téglát látunk az éleknél is! Utánozhatatlanul egyedi látvány! 

A kerítéseket, támfalakat óvni kell az esőtől, fagyoktól. Erre leggyakrabban fedlapokat használunk, speciálisan erős,fagyálló burkolóelemeket, melyek alsó élébe szükség esetén vízorr- t is marunk.

Az Otti Manufactura egyedülálló kültéri megoldásai bátran alkalmazhatók hőszigetelésre ragasztva, a
polisztirol lemezekkel szigetelt házak esztétikai felöltöztetésére, legyen az homlokzat, lábazat vagy éppen ajtó-ablak díszítése.

A fali- és álló kutak, balkonládák, kaspók színét nyugodtan illesszük az összképnek megfelelően, hiszen több, mint 130 színárnyalat áll rendelkezésünkre.

Az Otti burkolatok, oszlopok, kerítéselemek …. igazi kuriózumnak számítanak egész Európában!

vissza

Hozzászólások