Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Nagy sikerrel bemutatkoztunk a Konyhakiállításon.

2019.03.14.

Nagy sikerrel bemutatkoztunk a Konyhakiállításon.

A Konyhakiállításon lenyűgöző újdonságokat láttunk, és feledhetetlen élményekben volt részünk, mint kiállító.

Lázasan készültünk az első Konyhakiállítás bemutatkozónkra.
A nagy forgatagban oly sok kedves érdeklődő kereste fel standunkat, hogy alig győztük megválaszolni kérdéseiket betontermékeink ügyében. Több, mint 1000 db brosúránk "gazdára talált", a kapcsolat létre jött és reméljük fejlődhet is tovább leendő vásárlóinkkal.

A leszerelt standelemek pihennek egy kicsit, hogy a Garden Expóra új köntösbe csomagolva mutassa be az Otti Manufactura burkolatait, természetesen "kertesebb" miliőben, mint a Konyhakiállításon láthattátok.

Viszlát a Gardenexpón március 22-23-24-én, és mindenkit szeretettel várunk Székesfehérváron a Boltottiban!

...és közben vége a Konyhakiállításnak, ha valaki most olvassa:-)

Rendkívül sikeresnek mondható, közel 30.000 ember volt kiváncsi az idei konyhatrendekre, és az azt kiszolgáló gyártókra! Ez nagyon robosztus növekedés a tavalyi évhez képest, nem beszélve a pozitív látogatói visszajelzésekről!

Az Otti Manufactura standját többen a legszebbnek véltétek, ami nagy-nagy örömmel önt el minket. A cég történetének első konyhakiállítása ez, tehát duplán fontos számunkra a bíztatás!

Közben lezajlott a Gardenexpó is, és éppen a Construmára készülünk. Az építőipar legnagyobb seregszemléjén 40 m2-es standdal reprezentáljuk az Otti burkolatokat, és a Boltotti üzletünk választékát. 

Kérünk benneteket, írjátok be a naptáratokba:

Construma, 2019 04.03.- 2019 04.07. közt. Otti Manufactura stand, "G" pavilon, 103/E.

vissza

Hozzászólások