Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Megint a Pietra Echo vitte a prímet!

2019.02.08.

Megint a Pietra Echo vitte a prímet!

Több száz termék közül a tihanyi bazalttufát tökéletesen utánzó Pietra Echo fali burkolatunk volt a legkeresettebb a tavalyi évben. Négyzetméterben nem is lehet összehasonlítani például egy mozaik lappal, hiszen külső falból, kerítésből, támfalból, vagy éppen lábazatból mindig több van, mint amennyi burkolat szükségeltetik adott esetben egy zuhanyzóban. De mindemellett más tényezők is az Echo mellett érvelnek. Lássuk!

Elvitathatatlan, és abszolút elsőség illeti a nagyrészt sötét szürkésbarna árnyalatokban készített tihanyi kőfal burkolatunkat minden más Otti termékhez képest. A közel háromezer négyzetméteres éves eladás után idén újabb keresletbővülés várható, legalábbis az előrendelések száma, és növekedési üteme láttán. Nincs mit tenni, ez egy pozitív probléma...meg kell oldanunk! Sablonban, emberben, gyártótérben, és tárolásban is bővítenünk kell, mert az Echo mellet majdnem mindegyik burkolati típus szárnyra kapott az elmúlt években.

A kérdés: miért a Pietra Echo?

Tihany az egyik legelbűvölőbb falu és vidék az országban, nincs olyan magyar ember, aki ne látogatna el ebbe a bájos községbe legalább tíz évente egyszer. A látottak beégnek a retinákba, és folyamtos vágyódássá alakulnak. Tihany a mi álmunk! A napsütés, a Magyar tenger, a télen-nyáron élvezhető térélmény, a lélek visszhangja, a csend, és az érzés: fontosak vagyunk a teremtőnek. Tihany egy élő szertertás, elképzelt mesevilág...

Valamiért ez a tihany-érzés divattá is vált az utóbbi időben, így ha valaki (kihalásos alapon) telket, vagy házat tud vásárolni az aprócska félszigeten, az úgy érzi: révbe ért.

Olyan hatás ez, ami túl is lép a balatoni településképeken, és egyre több helyen bukkan fel az ország területén. Valószínűleg az egyre növekvő építési kedv, és a Balaton feeling együttes hatása eredményezi az Otti Pietra Echo iránt támasztott emelkedő keresletet. Ez a burkolat szép, izgalmas, klasszikus, és egyszerre modern is! Igen, ha kell modern is!

vissza

Hozzászólások