Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Lajoskomáromi Páskom Cottage- hotel a világ közepén.

2016.09.07.

Lajoskomáromi Páskom Cottage- hotel a világ közepén.

Ez a varázslatos kis hotel, egy magyarországi faluban épült, Lajoskomáromban. Az Otti Manufactura tervezte, és a burkolatokat, illetve dekorációkat is mi szállítottuk.

"Figyelembe vettük a népi építészet hagyományos motívumait, de nem akartunk skanzen épületet létrehozni. Egyszerű, élhető, őszinte hotel ez, benne a kényelem minden forrásával! A modern életérzés nosztalgiával társul úgy, hogy nem tévesztik szem elől egymást."-mondta Hoffer Ottó, az Otti Manufactura tulajdonosa.

A törtfehér falak a nemes egyszerűségre, és a népi építészet hagyományaira utal. A kővel burkolt étterem a Balaton környékének kőépületeiből ad ízelítőt, míg a hosszúkás tagolású vendégház egy hagyományos sváb parasztház arányait viseli.

A "tér" közepén ízlésesen csalogató fürdőtó teremti meg a vágyat a hosszas szemlélődésre, melynek partján áll a kis fürdőház, annak minden kényelmével. 

A belső terekben az egyszerűség és a tisztaság látszik, amely eleganciával, polgári ízlésvilággal van fűszerezve annyira, hogy ne legyen túlságosan hivalkodó a paraszti környezetben. 

A tervezés mellett a kőburkolatok, cementlapok beszállításában, és a dekorációk kialakításában ( Kráj László segítségével, aki a dekorfestés nagy részét készítette) is az Otti csapata jeleskedett.

 

Érdekesség: A szobák közül az egyik az OTTI szoba elnevezést kapta, amit mi büszkén vállalunk is. Habár őszintén bevallva, ez volt az egyetlen szoba, ahol semmi nem úgy sikerült, ahogy azt eleinte terveztük. Elsőre, amit lehetett elrontottuk. A végeredmény mégis egy meghitt hangulatú, egyedi tervezésű kis lakrész, ami tökéletesen passzol, ahhoz az egységes stílushoz, amit a többi szoba is képvisel. Mi szeretjük!

 

A szálláshoz tartozó étterem a maga sajátos és csúcsminőségű konyhájával, igazi kuriózumnak számít. Nem csak a környéken, hanem szélesebb körben is elismert gasztronómiával bír, ami talán annak is köszönhető , hogy az ételeket főleg helyi alapanyagokból készítik.

A már szinte festői látványvilág, nyugodt, békés környezet, ínycsiklandozó ízek, minden igényünket kielégítik. Elsősorban pihenni vágyóknak ajánlják, akik el szeretnének vonulni a rohanó világ forgataga elől. Ehhez a nem régiben elkészült wellness részleg is nagymértékben hozzájárul.

Mindezek mellett, nyugodtan felkeresheti  a Páskom Vendégházat az is, aki egy álomesküvőt szeretne, hiszen ehhez itt minden adott. Továbbá céges vagy családi rendezvények megtartására is van lehetőség.

 

Érdekesség: A Páskomon elterülő, gyönyörű egybefüggő pázsittakaró nagy becsben van tartva. Mosberger Mihály tulajdonos saját maga gondozza. Hetente többször vágja és öntözi is.


vissza

Hozzászólások