Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Konyhakiállítás a Papp László Sportarénában

2019.02.28.

Az idei kiállítási szezon első fecskéje a Konyhakiállítás. Az Otti Manufactura számára legalábbis ez a show jelenti a `19-es év kezdetét a szezonális expók menetrendjében.

Éveken keresztül a Garden Expó és a Konyhakiállítás időben két nagyon közeli happening volt. Képtelenség egyszerre több rangos eseményt szervezni mint anyagilag, mint logisztikailag. Biztosan a minőség rovására megy, ha a szinenergiákat nem koncentráljuk egy bizonyos területre, tehát évente kiszűrtük egyik-másik lehetőséget. Nos, a szervezők felismerték a tematikailag eltérő kiállítások közt fellelhető összefüggéseket, és elkezdtek figyelni egymásra, így a 2019-es tavaszi menetrend ritmusosan osztja hetekre az igen sűrű márciust, és áprilist. A lelkes közönség kíváncsi az éves konyhatrendekre, technikai és esztétikai újdonságokra, de a kert, valamint az építőipar számos területe vonzó téma számára, szívesen látogatja az eltérő tematikájú kiállításokat.

Mindent egybevéve -életünk első konyhakiállításán- szerettünk volna valami "mást" mutatni nektek, így megszületett egy új stand gondolata. Kedden kezdődött az építés, és egészen csütörtök estig lázas igyekezettel dolgozik az Otti csapat, hogy megmutassuk magunkat, és friss ötletekkel örvendeztessük az esztétikára éhes szemeket.

Gyertek el ti is, bíztassátok a kollégákat péntektől vasárnapig, és válasszátok a szebbnél szebb Otti burkolatokat, betontárgyakat, bútorokat, lámpákat, dekorációkat! Találkozunk a Konyhakiállításon!

vissza

Hozzászólások