Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Konyhakiállítás a Papp László Sportarénában

2019.02.28.

Az idei kiállítási szezon első fecskéje a Konyhakiállítás. Az Otti Manufactura számára legalábbis ez a show jelenti a `19-es év kezdetét a szezonális expók menetrendjében.

Éveken keresztül a Garden Expó és a Konyhakiállítás időben két nagyon közeli happening volt. Képtelenség egyszerre több rangos eseményt szervezni mint anyagilag, mint logisztikailag. Biztosan a minőség rovására megy, ha a szinenergiákat nem koncentráljuk egy bizonyos területre, tehát évente kiszűrtük egyik-másik lehetőséget. Nos, a szervezők felismerték a tematikailag eltérő kiállítások közt fellelhető összefüggéseket, és elkezdtek figyelni egymásra, így a 2019-es tavaszi menetrend ritmusosan osztja hetekre az igen sűrű márciust, és áprilist. A lelkes közönség kíváncsi az éves konyhatrendekre, technikai és esztétikai újdonságokra, de a kert, valamint az építőipar számos területe vonzó téma számára, szívesen látogatja az eltérő tematikájú kiállításokat.

Mindent egybevéve -életünk első konyhakiállításán- szerettünk volna valami "mást" mutatni nektek, így megszületett egy új stand gondolata. Kedden kezdődött az építés, és egészen csütörtök estig lázas igyekezettel dolgozik az Otti csapat, hogy megmutassuk magunkat, és friss ötletekkel örvendeztessük az esztétikára éhes szemeket.

Gyertek el ti is, bíztassátok a kollégákat péntektől vasárnapig, és válasszátok a szebbnél szebb Otti burkolatokat, betontárgyakat, bútorokat, lámpákat, dekorációkat! Találkozunk a Konyhakiállításon!

vissza

Hozzászólások