Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

KONYHAKIÁLLÍTÁS. 2020. 02.28–03.01

2020.02.20.

KONYHAKIÁLLÍTÁS. 2020. 02.28–03.01

BUDAPEST SPORTARÉNA
Gyere el a Konyhakiállításra, ahol biztosan megtalálod, ami a tökéletes konyhát jelenti számodra, legyen az konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés, burkolatok, vagy maga a főzés élménye.

A Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatsz, melyekkel korábban még sosem! A szakma hazai képviselői itt mutatják be legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Ha építkezel, felújítasz vagy csupán szenvedélyes konyhaművészként izgalmas megoldások után kutatsz, itt a helyed!

Kedvezményes belépőjegyek elővételben 2020. február 27-ig a Budapest Sportaréna weboldalán vagy a Sportaréna Jegypénztár épületében válthatók.

Saját tervezésű és gyártású burkolatainkkal élőben találkozhatnak a helyszínen. Szálerősített, anyagában színezett látszóbeton termékek, kőmozaikok, fali- és padlóburkolatok, beton mosogatók, kiegészítők találhatók a 13/c standon. Találkozzunk a helyszínen!

vissza

Hozzászólások