Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Kerítés fedlap, oszlopsapka- szép, és fontos dolgok a ház körül

2019.01.04.

Kerítés fedlap, oszlopsapka- szép, és fontos dolgok a ház körül

A kerítés felső sávját cseréppel, téglával, fedlappal takarni szoktuk. Miért?

támfalakA csapadékot el kell vezetni minél messzebere! -ez az építőipar egyik axiómája. A szerkezetekbe szívódó víz folyamatosan károsítja a szilikát anyagokat, vasat, szigeteléseket, szinte mindent. A víz megfagy, és a térfogatnövekedése erodálja a felszínt- szerkezetet egyaránt. A kiváló minőségű Otti fedlapok szálerősített kvarcbetonból készülnek, és elviselik az olvadó hó, az eső, vagy éppen a napsütés károsító hatásait.

A fedlapok metszetükben kétoldalra leejtenek, vagy teljesen sík felületűek. Utóbbi esetben nagyon fontos a termék minősége, fagytűrő képessége, mivel a víz megállhat rajta. Fedlapjaink nagyrészt profilozott oldalúak, rusztikus- vagy egyhén antikolt felülettel rendelkeznek.

kerítés fedlap

Alapvetően vízorr nélkül készülnek fedlapjaink, de javasoljuk, hogy ez a látszólag apróságnak látszó horony ne maradjon ki a végtermékből. (A vízorr bemetszése cégünknél külön díj ellenében megrendelhető)

fedlapok kerítésre

fedkő kerítésre, támfalra

A vízorr egy cseppentő, vagyis a csapadék mozgási iránya megváltozik, így nem folyik a falra. A fedkövek tetején lévő por nem hagy nyomot a festett felületen, és az eső sem szivárog a vakolatba. Valamennyi csapadék így is éri a kerítés falát, ezt nem lehet megakadályozni, viszont a víz nem folyik a fedlap alá, így nem emeli meg azt. Biztonságosabb megoldás, ha leburkoljuk a falat is, mert a kő, beton, téglaelemek megóvják a szerkezetet az oldalról érkező eróziótól is.

kerítésfedkő

Az Otti fedlapok alkalmazási területei, típusai:

- kerítés fedlap

- oszlopfedkő

- kéménytakaró

- támfal fedkövek

- medence fadlapok, stb.

kerítésre fedlap

vissza

Hozzászólások