Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Kajahu- a hun kaja

2016.01.28.

Kajahu- a hun kaja

Budapest belvárosában -a Petőfi Sándor utcában- jártunk minap, fiatal, és lelkes kolléganőim társaságában. A célunk, egy korábbi munkánk helyszínére tervezett tárgyalás volt.

Kajahu- a hun kaja! 


Budapest belvárosában -a Petőfi Sándor utcában- jártunk minap, fiatal, és lelkes kolléganőim társaságában. A célunk, egy korábbi munkánk helyszínére tervezett tárgyalás volt.


A Kajahu étterembe léptünk, ahol Balázs fogadott széles mosollyal. Balázs, a "góré"- a hely szelleme, kiötlője, nem titkolta szándékát előttünk, és rövid felvezető után a megvalósult étterem sikerén felbuzdulva, a jelenlegi vendégtér bővítésről vázolt fel nagyívű perspektívákat. És tényleg megérdemli a sikert a tulajdonos, csapata, és a hely maga! Ikon lehet ez a közeg! Valami olyan fórum, ahol a kultúra, a hazai design, a gasztronómia, a helyi termék, és a rohanó élet találkozik. Nonszensz elsőre? Nézd meg, és alkoss véleményt! 
Nos, a megbeszélés rövidre, és zaklatottra sikerült ugyan, hiszen Balázs elfoglalt üzletember, és a rögtönzött találkozó meglehetős időzavarba terelte a feleket, de sebaj- t intve konstatáltuk a történéseket, és a korgó gyomor unszolására leültünk egy pillanatra az étlapot böngészni. Jó itt!- mondtuk ki a lányokkal szinkronban. Éva nevet, Timi szintén...
Szemlélődöm, lepereg a film...hónapok, levelek, munka. Ötletek, színek, arculat, tervezés, megint levelek, és munka.

Az eredmény magáért beszél: Az Art Deco szürkészöld kövek, és a cementszínű loft padló harmóniája a térnek alapot- vázat ad, a hozzá választott bútorok, kiegészítők pedig csillagos ötös kategória! Sopov Ildi a designer, fantasztikus ötletekkel szülte tele az indusztriális teret. Integráló személy ő, afféle született tehetség, megszállott, talán ufó...
Jó itt- mondom még egyszer. Közben a szürkemarha burger betömte a lyukakat...de még hogy! 

vissza

Hozzászólások