Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Időtálló, szép terasz készítése egyszerűen?

2020.09.22.

Időtálló, szép terasz készítése egyszerűen?

Lehetséges erre a kérdésre néhány mondatban válaszolni?
Lássuk a szakemberek tanácsait:

A teraszburkolat anyagkiválasztása nagyobb odafigyelést igényel, mint a beltéri burkolat esetén, hisz kültérben az időjárás viszontagságainak folyamatosan ki van téve a felület: eső, fagy, hó, napsugárzás,hőingadozás.

A szakszerű burkoláshoz megfelelő minőségű kültéri fagyálló padlólap, valamint segédanyagok szükségesek, így a terasz valóban időtálló lesz.

A szakszerű munka lépései, dióhéjban:

- az első feltétel, hogy a teraszburkolatnak 2% lejtést kell biztosítani a ház falától,

- abban az esetben, amikor a terasz közvetlenül a talajjal találkozik, akkor a bitumenes szigetelő lemez különösen fontos szereplő,

- az aljzaton és a szegélyek mentén szükséges 3 cm-3,3 cm mozgási hézagot kialakítani,

- a vízszigetelés kimondottan fontos, ez a réteg akadályozza meg a csapadékvíz aljzaton való átszivárgását, az esetleges terasz alatti pince vagy lakótér beázását,

- kültéri padlólap lefektetésénél mindig fagyálló, flexibilis csemperagasztót használjunk,

- a hajlatokba, sarkokba rugalmas szalagot szükséges beágyazni,

- a fuga a teraszburkolatot védi a nedvességnek roncsoló hatásától- míg a felületkezelő szer a szennyeződéstől óvja a burkolatot.

Az általunk kifejlesztett speciális Sorell termékeinkkel összehangolt megoldást kínálunk az alapfelület előkészítésétől a burkolóelemek ragasztásáig, majd a különleges megjelenéshez hozzájáruló fugázást követően a tartós védelmet biztosító felületkezelésig, történjen az alkalmazás kül - illetve beltérben egyaránt.

A termékek tartóssága garanciát jelent arra, hogy otthona, épülete szépségét hosszú távon, nyugodtan élvezhesse gondmentesen és nem kell 1-2 év múlva kicserélni, javítani a burkolatot. Nem kell aggódnia amiatt, hogy vajon mennyire lesz tartós az elkészült terasz, vagy elviselni a visszabontással és újraépítéssel járó költségeket, időt, fejfájást.

vissza

Hozzászólások