Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

GARDEN EXPO 2019

2019.03.12.

Soron következő kiállításunk:
GARGEN EXPO
BUDAPEST SPORTARÉNA
2019. MÁRCIUS 22-23-24.

Az idei kiállítási szezon első fecskéje a Konyhakiállítás. Az Otti Manufactura számára legalábbis ez a show jelenti a '19-es év kezdetét a szezonális expók menetrendjében. Sokat készültünk, dolgoztunk és boldog fáradtsággal zártuk a rendezvényt. Örülünk sikerünknek, a sok érdeklődőnek és a kedvező viszhangoknak.

Köszönet mindenkinek a helytállásért.

Éveken keresztül a Garden Expó és a Konyhakiállítás időben két nagyon közeli happening volt. Képtelenség egyszerre több rangos eseményt szervezni mint anyagilag, mint logisztikailag. Biztosan a minőség rovására megy, ha a szinenergiákat nem koncentráljuk egy bizonyos területre, tehát évente kiszűrtük egyik-másik lehetőséget. Nos, a szervezők felismerték a tematikailag eltérő kiállítások közt fellelhető összefüggéseket, és elkezdtek figyelni egymásra, így a 2019-es tavaszi menetrend ritmusosan osztja hetekre az igen sűrű márciust, és áprilist. A lelkes közönség kíváncsi az éves konyhatrendekre, technikai és esztétikai újdonságokra, de a kert, valamint az építőipar számos területe vonzó téma számára, szívesen látogatja az eltérő tematikájú kiállításokat.

Ha tavasz, akkor Gardenexpo! Gyere el 2019. Március 22-24. között a Budapest Arénába, ahol a legfrissebb ötletek és megoldások várnak. Mi ott leszünk! Te is?

http://www.gardenexpo.hu

vissza

Hozzászólások