Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Egy régi divat újjáéledése. Mozaik méhsejt.

2019.08.23.

Egy régi divat újjáéledése. Mozaik méhsejt.

A historikus idők kőburkolat világát idéző hangulatkép napjainkban tér vissza eme hexagon formák használatával.

A méhsejt szerkezetű mozaik minta az egyik legkülönlegesebb és egyre népszerűbb térrendezési forma a burkolatok világában. A négyszögletes cementlapok és cementlap jellegű egyéb padló- és falburkolatok reneszánszát követően most ismét egy régi divat újjáéledésének vagyunk tanúi.

A jellegzetes méhsejt forma már a régi időkben is megragadta az emberek fantáziáját. A XIX. század viktoriánus korának kül- és beltér díszítő mesterei kezdték alkalmazni a méhkaptár szerkezetére emlékeztető,hatszög alakú lapokat, melyek a megszokott négyszögletes burkolatok megjelenésénél jóval izgalmasabb, változatosabb felületeket eredményeztek. Mindezek a megoldások máig ható kisugárzással bírnak díszítőkultúránkra. A historikus idők világát idéző hangulatkép napjainkban térnek vissza e hexagon formák használatával. A hatszögletű, színes kőlapok különleges atmoszférát teremtenek a fürdőszobák, konyhák, teraszok, közlekedők padló- és faldekorációja által.

Az Otti Manufactura által gyártott méhsejt-forma burkolatok több, mint 140 féle színváltozatban állnak rendelkezésre, így mindenki álmai szerint alakíthatja tereit.

Magyarországon igazi különlegességnek számítanak az Otti Manufactura kül- és beltéri padló, valamint falburkolatai. A jellemzően 2 cm vastagságú elemek között a vásárló találhat a terméskövet hűen idéző rusztikus-naturális köveket, cottó hatású lapokat, sőt, dombormintás burkolatokat is, de a fentiekben említett méhsejt forma sem hiányozhat a termékpalettáról. Ritka termék az Otti kő, mely leginkább a mediterrán ízlésvilágot tükrözi, ezt az életérzést idézi. A különlegesen kopás- és időjárásálló, anyagában színezett kvarcbeton alapanyagból, egyedi gyártástechnológiával készülő Otti termékek mindenki házának, kertjének ékességei lehetnek. A tartós és innovatív speciáis kvarcbeton anyag változatos és izgalmas felületi megjelenésével, sokoldalú felhasználhatóságával mára az épületdíszítés számos területén létjogosultságot nyert.

vissza

Hozzászólások