Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Dübörög az építőipar- és ezt mi is érezzük!

2019.09.30.

Dübörög az építőipar- és ezt mi is érezzük!

Az év első hét hónapjában 35 százalékkal nőtt az építőipari termelés az előző év azonos időszakához képest. A látványos építkezési láz érezhető az Otti Manufactura számára is, így idén már negyedik gyártóüzemünket indítottuk el, a Budapest közeli Szigetszentmiklóson.

Elmondhatjuk, hogy ez a lendület már nem csak az óriásprojektek gigászi számainak köszönhető, hanem a családi házak, vendéglátóhelyek, szállodák, panziók, társasházak építésének, és felújítási munkáinak eredménye is. 

Családi házak- Otti

Kérdezhetnétek, hogy érint minket az építőipar általános bővülése. Nos, burkolatra, fedlapra, lépcsőre, ablakpárkányra, lábazatra, térkőre mindenkinek szüksége van, nem beszélve a sok kiegészítő elemre, tervezésre, kivitelezésre, vagy az üzletünkben fellelhető lámpákra, bútorokra, melegburkolatokra. terrazzó gyártás, cementlapburkolat

Akik követik az Otti Manufactura történetét 2011 (alapításunk) óta, azok tudják, hogy rengeteg munkával, és odafigyeléssel jártuk be azt a hosszú utat, melynek egyik állomása most az új szigetszentmiklósi üzem is. Termelési helyszínek listája, alapításuk sorrendjében:

1. Székesfehérvár

2. Tatabánya

3. Lajoskomárom

4. Szigetszentmiklós

A próbaöntések befejeződtek, már napi műszakban termeljük a szebbnél szebb burkolatokat negyedik egységünkben. Minden lapot, épületplasztikai elemet, burkolatot, de még a legapróbb sarokelemet is gondosan megtervezünk, kirajzolunk, kipróbálunk, hogy utána sokszorosítsuk üzemeinkben. Az "őssablonok" szortimentjét változatosan megformáljuk, felbővítjük, hogy igazán élethűen tükrözze az antik kőlapok struktúráját.

térkő, burkolat, fedlap, lépcső, épületplasztika

És az egyediség? Lehet lépést tartani egy rohanó világban a haladással, bővüléssel úgy, hogy ne építsünk le teherré vált üzletágakat? Vagy minket is elér a profiltisztítás elkerülhetetlen hulláma?

egyedi gyártás- betonelemek, sablonokAz egyedi gyártás, méretre szakaszolás, speciális színek lehetősége, terrazzó lapok készítése, szobrok faragása- öntése, mind-mind olyan plusz vállalás cégünk életében (a burkolatgyártáson kívül), amelyek ellentmondanak a közgazdaság racionalitásának, lassítják "mennyiségi" fejlődésünket. De mivel a cég filozófiája az egyediség, megtartjuk ezeket a területeket, és növeljük minden termék gyártási kapacitását, megtartva- folyamatosan fejlesztve a minőséget. Egy valami azonban elveszett idén; a helyszíni terrazzó telepítése. Drága, nagy logisztikát igénylő tudományunkat el kellett engednünk, mert nem bírtunk ilyen sok felé szakadni! Nem tagadjuk, nehéz volt döntést hoznunk ebben, de így sem panaszkodhatunk, nem unalmas az életünk!

elszántság, és egyediség

Ebben az évben több ezer sablont készítettünk, és osztottunk el gyárainkban. A termékekhez kapcsolódó egyedi megoldásokat; így sarokelemeket, lezárókat, kiegészítők választékát pedig rendszerszinten, és gyakorlatilag is bővítettük. Ha például fedlapot rendeltek nálunk tetszőleges méretben, találtok szalagelemet, oszlopsapkát, fordulót, és lezárót is. Hely, és idő nincs felsorolni, mennyi termék került polcra, hogy esztétikusab, kényelmesebb legyen a kivitlezés!

szobrok betonból

Ha ilyen sok a megrendelés, az nem képez akadályokat a vásárlók kiszolgálásában? Időben, logisztikában, kommunikációban, bármiben?

De igen, nem tagadjuk, roppant nehéz lépést tartani a növekvő igényekkel, de folyamatosan meglépjük a szükséges fejlesztéseket, bővítünk, újítunk, rendszereket építünk, tökéletesítjük a terméket, és a hozzá fűződő szolgáltatásokat. Hogy hibázunk-e? Igen, volt már ilyen, nem tagadjuk! A burkolatgyártás hagyománya megszűnt kis hazánkban, szakirodalmakat pedig nagyítóval sem találni. Az elméleti -témához kapcsolódó- tudományok laboreredményei jó kiindulópontok minden esetben, a gyakorlat viszont kegyetlenül szelektálja a lehetőségeket. Így saját, és vásárlóink visszajelzései jelentős információforrások számunkra, fontosabbak bárminél! 

És a helyszíni projektek? Többszáz építkezésen vagyunk jelen burkolatainkkal, viszont a kivitelezést ilyen mennyiségben nem bírnánk. Négy...időközben öt burkoló gárda járja az országot, és varázsolja szebbé az otthonokat. 

tervezés-Otti ManufacturaA tervezőgárda is bővült, és számtalan "külsős" lakberendezővel, építésszel állunk kapcsolatban, hogy senki ne maradjon tanács, illetve segítség nélkül!

Szóval, ha tetszik a termék, a filozófia, a csapat, és becsülöd elszántságunkat, ráaadásul építkezel...irány az Otti Manufactura!

Miben segíthetünk?

vissza

Hozzászólások