Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

CONSTRUMA NEMZETKÖZI ÉPÍTŐIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS 2019 ÁPRILIS 3 - 7.

2019.03.26.

CONSTRUMA NEMZETKÖZI ÉPÍTŐIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS 2019  ÁPRILIS 3 - 7.

2019-ben a megszokottnál korábban, április 3–7. között rendezi a Hungexpo a CONSTRUMA otthonteremtési kiállítást a Budapesti Vásárközpontban. Az építőipar hazai csúcsrendezvénye ezúttal is egy időben több kiállítást foglal magában:

 a CONSTRUMA mellett a lakberendezéssel foglalkozó OTTHONDesign, a két évenként sorra kerülő HUNGAROTHERM és a CONSTRUMA Kert várja a vendégeket.

construmaA hazai építőipar elmúlt években tapasztalható fellendülése, a megélénkült piac komoly kihívásokat teremtett a cégeknek, piaci szereplőknek. A nehézségek ellenére is komoly fejlődést produkált az ágazat, és az előrejelzések szerint ez a trend fennmarad. A CONSTRUMA a szakemberek számára kiváló alkalmat teremt egységnyi idő alatt a lehető legtöbb adat és információ begyűjtésére, kapcsolatépítésre és üzletkötésre.

Minden évben egyre népesebb látogatói létszám mellett a gyártók, kereskedők, szolgáltatók is kitettek magukért. A pár éve még regionális  dzsemboriként aposztrofált kiállítás mára az egész közép-európai térség legnagyobb építőipari szakkiállításává nőtte ki magát, ahol "illik" megjelenni mindenkinek, aki el szeretné helyezni magát az építőipar térképén.

otti construma

otti manufactura

Természetesen Otti Manufactura részvétellel is számolhattok, idén is ott leszünk az OTTHONDesign pavilonban!

otti construma

A Gardenexpon leszerelt standelemek pihennek egy kicsit, hogy a Construmára új köntösbe csomagolva mutassa be az Otti Manufactura termékeit.

construma

construma_otti

Péntektől épül a szerkezet, és a következő hét kedden csavarjuk be az utolsó izzót, hogy szerdától teljes pompájában szemlélhessétek soknapi igyekezetünket.

A tavalyi évben egy fehér gerendaszerkezet fogadott benneteket, idén szürke dizájnnal rukkoltunk elő, és kicsit modernebb lett az installáció. Mivel az Otti Manufactura kültérre, és beltérre egyaránt készít egyedi burkolatokat, így a két építési helyszínt igyekeztünk egy standba sűríteni. Továbbra is partnerünk az OTTHONNEKED szerveződés, viszont az előző évekkel ellentétben idén nem lesz közös standunk velük. Ettől függetlenül továbbra is támogatjuk őket, és ők minket, bíztassátok az IBD-t, VS Fürdőszobát, Ravakot, Spatrendet, és a többieket. Az OTHHONEKED standról részletesen tájékozódhatsz ezen a linken!

OTTHONNEKED&OTTI, KATT>>>

...és pár kép következzen a tavalyi Construmáról, és a közös standunk Otti burkolatokkal dekorált részleteiről:

otthonneked otti

otti

construma_otti

otti manufactura

Minden érdeklődőt várunk sok szeretettel:

Otti Manufactura, G pavilon, 103 E Stand

http://construma.hu/

vissza

Hozzászólások