Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

Betontechnológiára alapozott remekművek, avagy az Otti burkolatok varázslatos arca

2020.01.21.

Betontechnológiára alapozott remekművek, avagy az Otti burkolatok varázslatos arca

A pincétől a padlásig, kültérben a homlokzat, terasz, kerti utak, beltérben a lépcsőtől a fürdőszobáig….otthonunk bármelyik részében különleges, harmonikus hangulatot ad az egyedileg készített Otti betonburkolat.

Az örök klasszikus természetes kövek hiteles másolata hogyan alakult ki?

Hoffer Ottó az Otti Manufactura Kft. megálmodója, kifejlesztője szobrászok, tervezők, festőművészek, és szakemberek bevonásával létrehozott egy olyan vállalkozást, amely Magyarországon, - de Európában is egyedülálló burkolási szortimentet alakított ki.

A kvarcbetonból készült termékek kézi munkával, egyesével készülnek gumisablonokban, sosem mennek ki a divatból, hiszen felületi és dizájn megfogalmazásban a klasszikus stílusokhoz sorolhatók elsősorban.

Mi a titkunk a sokszínűségben?

Minden a tervezéssel kezdődik egy-egy termék megalkotásánál. Ötlet, egyeztetések, sok- sok hozzászólás, szakmaiság...és nekiindul a gondolat, hogy manifesztálódjon...

Az elkészülés, és kivitelezés fázisai dióhélyban ezek: 

-tervezés, őssablon elkészítése, sablongumi kiöntése, keretezése, sablon kibontása, átszerelése, beton öntése, 48 óra után a kizsaluzás következik, utókezeléssel, (dunsztolással).

Nagyfokú variálhatóság és az egyedi stílusból fakadó hangulat jellemzi kültéri , és beltéri  díszburkolatainkat, termékeinket, amelyek számos lehetőséget nyújtanak a belső- és külső tervezőknek, vagy az egyszerűen csak szépségkedvelő otthonszépítők számára.

Keressenek bennünket bizalommal:

OTTI MANUFACTURA Kft.

Gyártás/Székhely: 8000 Székesfehérvár, Angol u.3.

BoltOtti bemutatóterem: 8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.- boltOtti

vissza

Hozzászólások