Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

Betonfelületek földre, falra- sokoldalú megoldások az Otti Manufacturától

2020.06.02.

Betonfelületek földre, falra- sokoldalú megoldások az Otti Manufacturától

A beton többszörösen bizonyított az építészetben és egy ideje már hódít a belsőépítészetben is. A minimalista, indusztriális stílusoknak köszönhetően a beton fontos tényezővé vált napjainkban modern életterünk alakításában.

Tárgyak, felületek, csupasz szerkezetek élnek együtt velünk mindenféle betonköntösben, máshol rusztikus kőfelületek szabálytalan formák társulnak a nemes anyagokhoz. Mondhatjuk úgy is, hogy a beton egy formázható sokoldalú anyag, melynek segítségével funkcionális és esztétikus megoldásokat hozhatunk létre az építészet, és a lakberendezés számára. Legismertebb formában a szürke cementszínnel találkozunk, és a sík felületekkel. Ritkán színezett, vagy strukturált, esetleg kőutánzatú padlók vagy falak készülnek betonból.  Manufaktúránk szálerősített beton termékei életre hívják az Art Deco nemes kultúráját, a Bauhaus praktikus emberléptékű formavilágát, vagy akár a Shabby Chic koptatott eleganciáját. Leggyakrabban mégis a rusztikus és klasszikus stílusokban érezzük jól magunkat.

Fontos számunkra, hogy a lakás-épület minden részébe igényes, egyedi megoldásokat találjunk a különleges enteriőr megalkotásához!

  1. az előregyártott látszóbeton elemek és burkolatok igazán szabad kezet adnak tervezőnek, kivitelezőnek. Az építési technológiák fejlődése megteremtette annak a lehetőségét, hogy ebből az anyagból magas felületi minőségű belsőépítészeti felületeket, dizájnbútorokat, tárgyakat lehessen létrehozni. Megrendelőink egyéni elképzelései, vagy a lakberendező különleges tervei alapján készülhetnek egyedi formájú burkolatok, padló- és falstruktúrák, munkapultok, mosdópultok, a mosogatótálak. A beton anyaga jól használható a vizes területeken is, mint például a fürdőszobában, bár meg kell szoknunk, hogy a beton élő anyag, változékonyabb mint a greslap. A felület kezelése az impregnáló- és felületkezelő szerek által megvédik a beton viszonylag porózus anyagát és mélyen beszívódva (valamint a felületen hártyát képezve) fejtik ki a vízlepergető hatást.
  1. a loft kenhető dekorbeton mesteri kezeket igényel, viszont sokoldalú, hálás, és kiváló megoldás lehet számos területen. A homogén Loft- indusztriális felületek kialakítására -akár utólag is- az igényeknek megfelelően tökéletes Hi-tech megoldást ajánlunk 2 mm vastagságban!
vissza

Hozzászólások