Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

Ajtókeretek, bélletek, küszöbök az Ottitól

2017.05.17.

Ajtókeretek, bélletek, küszöbök az Ottitól

Ajtókeretek, küszöbök, bélletek vintage, rustic, Shabby chic stílusban. A kisebb helyiségekből álló tagolt, zárt, illetve folyosószerű épületrészek burkolásakor rengeteg szempontot kell figyelembe venni, és a tervezés során a helyszíni felmérések, egyeztetések nagyobb hangsúlyt kapnak az újonnan épült házak belsőépítészetéhez képest. De mégis megéri, mert a sok apró részlettől egyedivé, személyessé válik minden szeglet!

ókeretek, küszöbök, bélletek vintage, rustic, Shabby chic stílusban. A kisebb helyiségekből álló tagolt, zárt, illetve folyosószerű épületrészek burkolásakor rengeteg szempontot kell figyelembe venni, és a tervezés során a helyszíni felmérések, egyeztetések nagyobb hangsúlyt kapnak az újonnan épült házak belsőépítészetéhez képest. De mégis megéri, mert a sok apró részlettől egyedivé, személyessé válik minden szeglet!

Ha Otti kőből készült keretet burkolunk a nyílás, vagy az ajtókeret köré, a küszöb kiképzése érzékenyen érinti a két helyiség harmóniáját. A stílusokat, színeket, burkolatokat el kell választani, de ugyanakkor össze kell fésülni, eggyé kell varázsolni. A kő színe, ridegsége jól szolgál ilyenkor, igazán stílusos, és semleges határt képez a falszakaszok közt. 

vissza

Hozzászólások