Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

A villányi Halasi Pincéről

2012.05.21.

A villányi Halasi Pincéről

Villány- egy borvidék a sok közül... vagy több annál!?
Mindenesetre az Otti Manufactura szívügyének tekinti a Magyar bor, és a gasztronómia hazai képviselőinek kultúrmisszióját! Kedvenc témánk a szőlészet, borászat, és a művészet történelmi kapcsolata, és jövője. Burkolataink a Halasi Pincében is otthonra találtak, csakúgy mint Villány, és Szekszárd borászataiban másutt.

Halasi Villány- Pince Villányban, az Ottitól

Többféle falburkolat, járófelületek, és térelemek kerültek felhasználásra, és ahogy a képeken is látható,- nem beszélve a személyes élményről- rendkívül lebilincselő az Otti kövek esztétikai összképe. 

Halasi Pince Villány- Otti

Különös patinát ad a helynek az a néhány kőkeret, és oszlop, vagy a szőlőindás párkány amely a kereskedelemben kapható termékekhez képest annyira megtévesztően eredeti kőhatást mutat, hogy a turisták rendszeresen érdeklődnek ezeknek a "köveknek" az életkoráról. Mi sem őszintébb kritika számunkra egy-egy ilyen kérdésnél...

Villány- Halasi

Az épület falai közt egy étterem, hat vendégszoba, kávézó- vinotéka, és egy szezonális (óriási) grillterasz kapott helyet. Jó szabadidőtöltés egy villányi kiruccanás borbarátokkal, vagy az egész családdal!

Halasi Villány- Pince Villányban, az Ottitól

Ha teheti keresse fel ezt a pincészezet Villány szívében, és győződjön meg róla: tényleg létezik a "villányi csoda!"

Villány- Halasi

Halasi Pince Villány- Otti

Halasi Villány- Pince Villányban, az Ottitól

Ajánlatkérés-Érdeklődés

Érdeklődjön termékeink felől az űrlap segítségével

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Ajánlatkérés tárgya, leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Hozzászólások