Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

A kő a természet alkotása és tökéletes a maga nemében.

2019.08.01.

A kő a természet alkotása és tökéletes a maga nemében.

A kő szabálytalan, sokszínű felszíne izgalmas alternatíva lehet kül - és beltéri díszítésre, a lakásdekoráció fontos és egyre népszerűbb része és jó megoldás a hagyományos, sima felszínű burkolatokkal összehasonlítva.

Az Otti Manufactura Kft. kövei betonból, műkőből, illetve könnyített betonból készülnek, amelyek bármely enteriőrnek egyediséget kölcsönöznek, hogy megvalósíthassunk álmaink burkolatát. A lapokat a legkisebb részletekig odafigyeléssel készítjük, egyedi sablonokban formázva, hitelesen megjelenítve a természetes kő hatását. Széles termékválasztékunk, a változatos színek, formák és minták révén egyedi lehetőséget kínál az érdeklődők számára.

Burkolataink természetes atmoszférát teremtenek akár csak egy fal részleten, akár az egész belső térben alkalmazva.

Homlokzati burkolatként is kitűnő választás az Otti kő, hisz fagyálló burkolataink óvják-védik a falat, a napsütésben és a fény-árnyék játékában pedig különleges hatást kölcsönöz a külső falaknak.

Az Otti lapokhoz speciális ragasztók, fugázók, és felületkezelők kaphatók a kereskedelemben, és az Otti cég boltOtti szaküzletében!

Mivel burkolataink művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák és színek miatt a gyártási határidő is különféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk. A gyártási idő átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyisége állandóan változik - viszont útra készen várják a kompromisszum kész vásárlókat!

A legszebb, legkülönlegesebb anyagok akkor szolgálnak minket igazán ha tartósak, és sosem mennek ki a divatból. 

vissza

Hozzászólások