Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

boltOtti üzletünk

Sok előkészület, és munka után, 2016- ban megnylt a boltOtti, az Ottikert, és a Burkolópont közös üzlete Székesfehérváron.

M E G N Y I T O T T    Új   Ü Z L E T Ü N K ! -  Gyertek el hozzánk, ha szükségetek van: 

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán.

Készítette:Kertész Kristóf

https://otthonkommando.hu/2020/01/22/kulonleges-burkolatok-betonbol/?fbclid=IwAR2CYpnN6hM-B4S6eq9vM6urWskbez0CHIkqRRKHjs1GIpLCENHwNgApi7k

laminált parkettára, fa hajópadlóra, vinyl burkolatra, WPC-re,Otti kövekre, különleges falburkolatra, loft stílusú greslapra, különleges Pálos és Napos lámpákra, dizájnvilágításra, különleges vintage, country, vagy loft bútorra, egyedileg tervezett szőnyegre.

Beltéri ajtóra, beépített bútorra, dekorációra, seccóra, kent betonfelületre, egyedi képkeretre, tükörre, meleg- és hidegburkolási segédanyagra, burkoláshoz bármilyen szerszámra, homlokzati hőszigetelő rendszerre, stb.

De megtalálod nálunk a wellness- spa élmény kellékeit, és burkolatait is! Jakuzzit, gőzkabint, infra- és finn szaunát, sószobát, és ezek kiegészítőit.

Szóval, ami a belsőépítészethez, kerthez szükséges, azt megtalálod a boltOttiban!

Facebook:  boltOtti,  Ottikert, Burkolópont