Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Hogyan készül az Otti kő?

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán. Készítette:Kertész Kristóf Műhelytitkok az Otti burkolatról avagy, hogyan készül a csoda? https://www.facebook.com/otthonkommando/videos/237939177216553/?epa=SEARCH_BOX

boltOtti üzletünk

Sok előkészület, és munka után, 2016- ban megnylt a boltOtti, az Ottikert, és a Burkolópont közös üzlete Székesfehérváron.

M E G N Y I T O T T    Új   Ü Z L E T Ü N K ! -  Gyertek el hozzánk, ha szükségetek van: 

Kérem tekintsék meg ezt a filmet, amelyet egyik kedves vásárlónk készített gyárlátogatása kapcsán.

Készítette:Kertész Kristóf

https://otthonkommando.hu/2020/01/22/kulonleges-burkolatok-betonbol/?fbclid=IwAR2CYpnN6hM-B4S6eq9vM6urWskbez0CHIkqRRKHjs1GIpLCENHwNgApi7k

laminált parkettára, fa hajópadlóra, vinyl burkolatra, WPC-re,Otti kövekre, különleges falburkolatra, loft stílusú greslapra, különleges Pálos és Napos lámpákra, dizájnvilágításra, különleges vintage, country, vagy loft bútorra, egyedileg tervezett szőnyegre.

Beltéri ajtóra, beépített bútorra, dekorációra, seccóra, kent betonfelületre, egyedi képkeretre, tükörre, meleg- és hidegburkolási segédanyagra, burkoláshoz bármilyen szerszámra, homlokzati hőszigetelő rendszerre, stb.

De megtalálod nálunk a wellness- spa élmény kellékeit, és burkolatait is! Jakuzzit, gőzkabint, infra- és finn szaunát, sószobát, és ezek kiegészítőit.

Szóval, ami a belsőépítészethez, kerthez szükséges, azt megtalálod a boltOttiban!

Facebook:  boltOtti,  Ottikert, Burkolópont