Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Az Otti kövek

Kérjük tekinse meg az Otti burkolatok, burkolási segédanyagok, dekorációk tárházát.

Cementlapok, falburkolók, kőcsempék az Otti- tól!

 

Az alábbiakban igyekszünk az OTTI-kövekről minél több információt nyújtani, bár több száz féle terméket felölelő választékunk folyamatosan bővül. Időt állóan szép burkolataink megannyi színben, méretben és felülettel állnak kedves Vásárlóink rendelkezésére.

Kezdésnek tekintse meg egyik Garden Expó standunkról készült filmet, itt!>>>

Nagyfokú variálhatóság és az egyedi stílusból fakadó hangulat jellemzi kültéri, és beltéri díszburkolatainkat, amelyek számos lehetőséget nyújtanak a belső- és külső tervezők, a dizájnerek, vagy az egyszerűen csak szépségkedvelő otthonszépítők számára.

A síkburkolatok kiválasztásánál egyik legfontosabb szempont az esztétika! Meglátni, megszeretni... 

Ha a képre kattintassz, átnézheted a leggyakrabban használt kötéshálóinkat:

Burkolat

A burkolatok mellé ajánlunk a felhasználáshoz szükséges segédanyagokat is; a kiváló Mapei termékskálából, amelyet meg is vehet (vagy rendelhet- házhozszállítás 100.000 Ft felett ingyen!!!) nálunk.

A belsőépítészetben használatos dekorációkhoz választhat az egyedi Otti képkeretekből, dekorációs kiegészítőkből, vagy éppen az általunk forgalmazott Moretti, és egyéb márkás lámpákból.

Székesfehérvári bemutatótermünkben meg is tekintheti termékeinket, segítünk a választásban. Kollégáink hétköznapokon, és szombaton is segítségére állnak.

Pietra lapok

Térkő- Pietra Antik mészkő_Otti


Legnépszerűbb térkő termékünk a Pietra természetes hatású mészkőlap. Rendkívül szolid, harmónikus térburkoló kül,- és beltérre egyaránt. Ha kőfalat szeretne utánozni, vagy kő és tégla vegyes falazatot, akkor is ezt a lapcsaládot ajánljuk.

A Pietra szó követ jelent, és valóban; ez a kőlap stílus főleg természetes, emberi kéz által megmunkált kváderköveket utánoz. Színben és felületben egyaránt gazdag választékkal rendelkezünk mészkő, homokkő és travertin- hatású burkolólapokból.

Az igényeknek megfelelően gyártunk antikolt, erodált és finomabb megmunkálású felületeket, de létezik egészen sima, “enyhén antik" térkő lapunk is.

Provance burkolat- Otti, a magyar mediterrán burkolatgyártó

Megrendeléseink jelentős része Pietra térkő, mert a természetes mészkövek színben és struktúrában egyaránt jól alkalmazkodnak szinte minden enteriőrhöz. Tekintse meg Galériánkat, ahol a Pietra lapok számos alkalmazási lehetőségét fedezheti fel. Kertek, udvarok, borospincék, lakások, kastélyok, vendéglátóhelyek csodálatos burkolata a mészkő!

Közel háromszázféle kősablonunk garantálja az Ön Pietra térkő burkolatának eredetiségét. Művészeink a sablonok kialakításakor arra is gondoltak, hogy ha fali burkolatnak használja köveinket, akkor a sarokelemektől és kváderektől kezdve az áthidalókon keresztül a kőszegélyekig, párkányokig, minden ízében autentikus legyen a kialakítandó fal. A díszburkolatok elkészítéséhez közel 150 színárnyalatból választhatunk.

 

Terrakotta lapok

A terrakotta, vagy cottó talán az egyik legismertebb burkolóanyag. Nem is csoda: gyönyörű vöröses agyagszíneivel lenyűgöző hatást érhetünk el, ráadásul melegérzetet ad otthonunknak.

Elsősorban teraszok, konyhák, nappalik járófelületének burkolására alkalmazzák a terrakotta térköveket, habár vannak fal burkolására alkalmas termékeink is a lapcsaládban.

Provanszi burkolat, teraszra. Igazi Mediterrán!

 

Ezek a burkolóelemek az emberi kultúrák több ezer éves történelmét sugározzák. A terrakotta, égetett agyag, és már az ókori civilizációk is használták az élet számtalan területén. Korsókat, tetőcserepet, hangszert, építőanyagot, vagy akár burkolatot készítettek belőle. Különleges mediterrán hatást kölcsönöz enteriőrjének az OTTI Terrakotta padlója. Változatos méretben, alakban, és színben gyártjuk, mert egészen más megjelenést adnak ezek a lapok teraszának, nappalijának.Ajánljuk még konyhába, fürdőszobába, de a rusztikusabb típusok a borospincék, vendéglátóhelyek éke lehet.


Mozaik lapok

Több tíz, és van ahol száz(!) darabból is állhat némelyik mozaik mintás burkolatunk, így tehetséges és türelmes burkoló szükségeltetik a felrakásához. De megéri! Különleges, kisebb térben is mutatósak ezek a térkő lapok, ékszerdoboz készíthető egy fürdőből például, vagy érdekes megoldásként falvédő burkolat, de akár beltéri padlónak is alkalmas.

Lapvastagság 1,8 cm, de van 9x9-es méretben 1 cm vastag mozaikunk is. Utóbbi kiváló konyhai, illetve mosdóburkolat, valamint beépített wc-tartályok felöltöztetésére is használjuk.

 

Beltéri járólap. Mozaik 15, és Mozaik szög elemek alkotta egyedi burkolat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A standard lapméretünk 1,8 cm vastagságban a 14.5 x14.5-ös négyzet, melyhez többféle kiegészítőt gyártunk. Ezek néha nyíl alakú, vagy kis ablak, pálcika, és egyéb változatos formában készülnek. Színben fehér-vajszín, mészkő, fekete, ritkán terrakotta mozaikkövünkhöz több képet talál galériánkban.

A Mozaik burkolatok közt fellelheti az "Arc Deco" lapokatis, amelyek selyemfényű, tökéletesen sima felületükkel azoknak kínál lehetőséget, akik nem akarnak antikolt felületeket, viszont a modernitás mellett szeretik az antikvitás pikáns közegét.


Terrazzó

Ez a burkolat típus, amelyet főleg járólapként ismerünk, a XIX. században terjedt el a világban. Létezik egy teljes felületében helyben öntött terrazzó, ez külön mesterség.

A terrazzó szó a latin "terasz" szóból ered. Ez a burkolat fajta Olaszországból indult hódító útjára. Technikailag tulajdonképpen egy öntött kőörlemény, amelyet kötőanyag tart össze, egyfajta műkő. Ez a fajta burkolat csiszolás után a márvány vagy a gránit mintázatát hivatott utánozni. Exkluzív, kimeríthetetlen variációs lehetőségekkel rendelkező anyag ez, megannyi mintával, színnel, struktúrával.

A mi terrazzó stílusunk kvarc, mészkő, dolomit, bazalt (illetve egyéni kívánság szerint választott egyéb kőzet- márvány, gránitőrlemény, stb) szemcseadalékos oxidokkal színezett attraktív burkolat.

Galériákban megtekintheti terrazzóinkat!

 

Terrazzó- Otti Manufactura. Öntött terrazzó burkolat

 Rekeszöntéses cementlapok

A cementlap (melyet sokan mozaiklapnak is hívnak) a XIX-XX. században elterjedt burkolat, amely nagypolgári ízlésvilágot varázsolt a korabeli Európa városainak lakótereibe.

Cementlap, Otti módra. Egyedi megjelenésű mediterrán burkolat. Loft térben is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az OTTI cementlapjai saját fejlesztésű rekeszöntéses öntömörödő betontechnológiával készült szálerősítéses burkolólapok. Méretben, színösszeállításban és formában is rendkívül változatos, attraktív, egyedi cementlapjaink nagy választékban állnak rendelkezésre. A rekeszöntéses technológia miatt kialakuló mély sávok természetesen a fugázás után telítődnek, és a fugaanyag színe karakteres kontúrt ad a mintáknak. Tekintse meg Galériánkat!

 

 

 

Lábazati elemeink, párkányaink


Antik megjelenésű lábazati  termékeink, (párkányhoz, lábazati szalag elemhez tartozó)sarokelemeinkpárkányaink, kiegészítő szalagelemeink jellemzően profilált vagy domborfaragott homokkő vagy mészkő utánzatúak, kül- és beltéren egyaránt használható díszítőelemek. A beltéri ( és terasz) -lábazati elemek vastagsága 2-3-5 cm. Ezen kívül van kültéri 7-10 cm vastagságú is, melyek a századfordulós polgárházak homlokzatainak lábazatait imitálják.


Lábazati kövek- Mediterrán házak, magyar ornamentika, rusztikus, és modern

 

 

 

 

 

 

 

 

Sarokelemek

Ha egy antikolt mészkőfal kilencven fokkal elfordul, ( pl. ház sarok) úgy lesz hatásos a burkolat, ha a sarokelemek használatával kváderos- tömbbszerű kialakítású rakott köveket imitálunk. Sarokelem rusztikus kivitelben. Egy kőfal fontos része!Ez az apró trükk elég ahhoz, hogy megtévessze az ember érzékszerveit, és több mázsásnak érezzük a mészköveket. Ugyanez a helyzet egy oszlop, -vagy pilaszter kialakításánál. Házhomlokzatok, lábazatok, pincék tagolt falai, kerítések, támfalak állandóan használt burkolati eleme a sarokelem. Több méretben gyártjuk, mert vegyesen alkalmazva a leg "hatásvadászabb"!


Az éleken megfigyelhető egy kis letörés. Itt érdemes megjegyezni, hogy a többféle méret mellett van két kezdő elem is, amely a fal, - vagy oszlopsarok legalsó, és legfelső darabja, ezeken a kis letörés kb a sarokelem élének felénél indul.


 

Konzolok

Konzol, mediterrán megjelenésben. Igazi arhitektúra!


Sokan nem hallottak még a "konzol" nevű építészeti elemről, pedig igen elterjedt volt az Antik kultúrákban, és a Reneszánsz időszakában. A budapesti bérházak, és a vidéki intézmények, kastélyok, kúriák kedvelt motívuma volt az "újabb" korokban ismét. Vagyis a Barokk, Klasszicizmus, és az Eklektika nem nélkülözte egyetlen pillanatra sem a konzolt, mint az erkélyek, főpárkányok "ál- tartóelemét."

 

 

 

 

Szóval amilyen kevésbé ismert ez a viszonylag apró darab, ahhoz képest széles körben elterjedt évszázadok óta.

Gyakran csak magányos dekorációként, vagy éppen fürdőkben szappantartónak, különböző helyiségekben virágtartónak használjuk. Ezeknél talán még jellemzőbb, amikor ablakszemöldököt, kapulábat, kandallófa- párkánytartót készítünk belőle.

Lisztellók, párkányok

Eredeti megjelenésű antik párkányaink jellemzően mészkő vagy homokkő utánzatúak, kül- és beltéren egyaránt használható díszítőelemek. A finomabb lisztellók pedig fürdőszobai, vagy konyhai "tartozékok". A kisebb méretű falicsempék osztópárkánya, dekorcsík, vagy szegőléc készül belőle. Oldalfalakon bordűr, dekorcsík is lehet.

 Vintage burkolat

 

 

 

 

 A robosztusabb egyszerű vagy osztott, esetleg faragott párkányok kültéren az épület rizalitjának vízszintes tagolóeleme is lehet. A szőlőmotívumokkal reliefszerűen kifaragott párkányaink borospincék elmaradhatatlan eleme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oszlop, kerítés -és medence fedkövek


Az esőtől, hótól, csurgolétől minden kerítést, támfalat óvnunk kell. Ismerős a népi építészetből, néhol még a ma épülő házaknál is használatos fedőelem a cserép. E mellett a XIX.- XX. század parasztházainál, kisvárosi portáknál elterjedt volt a téglákból kialakított többször két irányban leejtetett téglafedés is. A tehetősebb megrendelők azonban a tartós- és szép faragott fedköveket, később műköveket részesítették előnyben. Mediterrán kerti fedkő


Ezek a sokszor egyszerű, néha profildíszített fedkövek egyfajta esztétikai szerepet is betöltenek, valamiféle koronát adva a kerítésnek. Kifejezetten értendő ez az oszlop fedkövekre, amelyek a "kis"-, .és a "nagykapu" tetejére kerültek- és kerülnek ma is.

Medence fedés


Medencék szegélyezésére, lefedésére alkalmas fedköveket beszerezni nem egyszerű dolog. Pár gyártó termékein kívül nem igen lehet hozzájutni ilyesféle elemekhez, főleg nem antik mészkő formában. Ezek a speciális faragott- erodált medence fedkövek csak az Otti Manufacturánál szerezhetők be!

 

Támfalak lefedéséhez a kerítésekhez használt Otti fedköveket ajánljuk teljes választékban. Azonban a támfalak egyszerű, funkcionális mivolta miatt javasoljuk a minnél egyszerűbb megjelenésű támfal fedköveinket.

 

 

Lépcső- és homloklapok

Hétköznapinak mondható témakör. Mégis számos problémával társul, hiszen nincs két egyforma lépcső. Ahány ház...

Az építőipar minden esetben standard méretekkel számol, de az esetek nagy részében a lépcsőfokok kialakítása az  "Iparosgárda" aktuális kedvétől függ! Elfogadott tézis, hogy a belépő ( vagyis a víszintes lépcsőelem) 30 cm, illetve ha lehetséges, akkor 32-37 cm is lehet. A homloklap ( függőleges elem) magassága standard 15 cm, de sokszor hely szűkében felnövelik 17-18 centiméterre is. Lépcsőlapok a legszebb kertekbe. A térkövekhez illő dizájn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi van akkor, ha a kőműves elszámolja magát, és ahány lépcsőfok, annyi méret?!

Szóval vágni mindig kell! Erre számítsunk, és ne spóroljunk az iparosgárdán meg a burkolási segédanyagon sem( szerintünk Mapei!), mert egy eltolt lépcsőt nézni egy életen át borzasztó dolog, ráadásul rendkívül balesetveszélyes is!

Nos épp' ezért az Otti lépcsőlapok számos méretben kaphatóak. A belépők élprofilja is lehet több féle, illetve a homloklapok rajzolata is különböző.

Érdekesség még, hogy az Otti Manufactura készít 10 cm magas kényelmesen használható önálló ( nem burkolat, nem kell ragasztani!) kerti lépcső elemeket is.

 

 

Ágyásszegélyek

Térkövek szárazon rakásakor (vagyis kőzuzalékba fektetés) alapvető mozzanat a szegélyezés. Ha ez elmaradna esetleg, akkor az idők során a térkőhomok, illetve kőzuzalék "elfolyna" oldalirányt, és a burkolatunk megbillenne, majd elcsúszna. Először sávban, vagy ívben kisebb alapot ásnak, ebbe állítják függőlegesen a szegély elemeket, és földnedves betonnal rögzítik.

Ez a támasztás lesz egyben a térkövezés kerete is.Ágyásszegély- Ottiburkolat Úgy kell elképzelni, mint egy kibetonozott medencét. Ebbe a keretbe öntik rétegesen a nagyobb szemcséjű, majd a finomabb (1-4, vagy 0-5 cm nagyságú) kőzuzalékot.

 

 

Elegyengetik, kiszintezik, és ráfektetik a térkövet. Mindezt úgy kell megtenni, hogy számoljunk a későbbi "döngöléssel", bevibrálással, ami akár 1 cm-rrel is lejjebb süllyesztheti a térkő szintet. Tipp: ha Otti ágyásszegélyt használ, akkor érdemes a fűszegélyből 4-5 cm-t kiemelni a burkolati szinet, ( pld.: járda) mert a szegély felső szakaszán egy faragott stílusos csík fut végig.

Ez csak dekoráció, egyedileg döntse el Ön, hogy lesüllyeszti a földszintig, vagy sem! Mindenesetre mi az ágyásszegélyünk magasságát megtoldottuk 5 centiméterrel, és így bőven a fagyhatár alatt maradhat a szegély alsó része.

Az ágyásszegély kertészetben is használatos, a nevéből is fakadóan kis kertek, parcellák, ágyások, fűszerkertek kiemelésére, elkerítésére.

Kéményfedkövek

 

Méltánytalanul elhanyagolt építészeti elem a kémény koronája, a fedkő. Miért is? Talán azért, mert mire ide ér az építkezés, elfogy a pénz, a lendület, a kedv?! Vagy csak a fantázia? Persze nem nagyon találni a kereskedelemben igazán érdekes, és értékes terméket ebben a kategóriában. Kémény fedkő, kéményfedlap

 

Mi ezért is több méretben, és vastagságban gyártunk profilozott fagyálló kéményfedköveket többnyire mészkő színben. Valóban csak egy csík az épület tetején, de ez az egyetlen építészeti kellék, amihez ha lehet, soha többé nem szeretnénk hozzányúlni. Legyen hát házának koronája egy tetszetős Otti kéményfedkő!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ajtó- és ablak kőkeretek


Mérműnek hívják az olyan faragott kőből készült ajtó- illetve ablakkereteket, melyek szabályosan, körzővel szerkesztett, üvegfelületekkel áttört nagy méretű nyílászárók. Ezt az építészeti formát jellemzően a gótikus stílus használta, majd a XIX. század neo-korszakai fedezték fel újra.

A XV. századtól a mérművek egyszerűbb, letisztultabb antikizáló formát öltöttek, s ezt a későbbi századok is használták, egészen máig. A XV-XVII. századig terjedő időszakot a magyar történelem törökkornak ismeri, és ez a kor építészeti emlékekben elég szegény.Kőkeret ablakhoz az Ottitól!

 

 

Erdélyben és a felvidéken viszont egy gazdasági, és szellemi-kulturális konjunktúra formálta a polgári és nemesi ízlést, nem is beszélve a magyar népművészet ekkor kialakuló igen gazdag formavilágáról.

 

 

 

 

Ez a reneszánsz és a korabarokk kora, és nem tagadjuk, az OTTI Manufactura stílusának vezérfonala is egyben. Ha Önt elvarázsolja Toszkána, Umbria, vagy Provance egyszerű, élhető kisvárosias hangulata, szereti a felvidék történelmi óvárosait, az erdélyi fejedelmek korának romjaiban is pompás épületeit, minket válasszon!

Elhozzuk otthonába a mészkövek, faragott kváderek, kőablakok, áthidalók utánozhatatlan autentikus hangulatát.

Rendkívül változatos térkő kínálatunk forma- és stílusjegyekben szinte kimeríthetetlen, hát még a fantáziánk..

Legyen figyelmes, ha a galériánk képeit böngészi, mert a fotókon látható kökeretek mind OTTI termékek, bármilyen megtévesztő is!

Kerti álló,- és falikutak


Nagy választékban kapható kerti kútjaink masszív kvarcbetonból készülnek, megtévesztően eredeti faragott mészkő hatású termékek. Kőkút mediterrán hangulatban.  Falikutakat támfalakra, házak oldalára, a kerítés egy szakaszára, vagy külön e célból kialakított kis "műrom" falra szerelnek. Szépsége mellett fontos a funkció is. A falikút alkalmas vízvételi hely öntözéskor, vagy ha megszomjaztunk út közben hazafelé menet...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerti sétányok mellett, kapualjak alatt, vagy éppen a falhoz simulva műremeknek hathat egy impozáns álló kerti kút. Ez is funkcióját tekintve a falikúthoz hasonló tulajdonságokkal bír, csak egy nüansznyit még látványosabb, szinte szobor- elem.A hozzá csatlakoztatható kerti csap nem tartozék, viszont most bruttó 8000 ft- os áron megveheti ( megrendelheti ) az Otti Manufacturánál.

 


Kerti- és utcabútorok


Funkcionális térelemek, használati tárgyak az utcabútorok. Ezek esztétikai megjelenése nem elhanyagolható szempont térrendezési, kertészeti, vagy városépítészeti szempontból. Igyekszünk bővíteni a palettát a dizájn területén, hiszen nincs két egyforma hangulatú, vagy témájú park, sétány, vagy kertrészlet. A tartós, fagyálló Otti kerti bútorok közt talál grill- és szalonnasütőt, kerti padot, kőasztalt, stb. Kerti kőpad- City

 


utcabútorok megrendelői főleg Önkormányzatok. Padok, ülőkék, városi ivókutak, rézsűk, kukák, csikktartók, kerékvetők, és számos kellék közül választhat az Ottinál!Minden kertesház teraszán, télikertjében, illetve járdák mentén használatosak a kőkaspók,virágládák. Ezek a tárgyak nem csak szépek, de hasznosak is. Böngésszen Galériánkban, vagy keresse fel Székesfehérváron bemutatótermünket!

wellness kandalló. A szauna ház dísze!

Kert, Otti

Termék kategóriáink:

Ha a burkolati kategóriák közt szeretne barangolni, kattintson a címszavakra!

 

1. Térkövek, kültéri burkolatok

      1.1. Teraszburkolatok

      1.2. Térkövek

      1.3. Kültéri falburkolatok

      1.4. Lábazati kövek

2. Beltéri burkolatok

      2.1. Padlólapok

      2.2. Falburkolatok

      2.3. Pinceburkolatok

      2.4. Konyha, fürdőszoba

      2.5. Rekeszöntéses cementlapok

      2.6. Címerek, logók

      

3. Terrazzók

4. Dizájn, látszóbeton

       4.1. Mosogatók, mosdótálak

       4.2. Látszóbeton

5. Profilok, párkányok

       5.1. Párkányok, lisztellók

       5.2. Lábazati szegélyek

       5.3. Oszlop elemek, diadalív

       5.4. Ablak, -ajtó keretek kőből

       5.5  Konzolok

6. Kerti kutak

       6.1. Álló kerti kutak

       6.1. Falikutak

7. Fedkövek

       7.1. Kerítés, -oszlop fedkövek

       7.2. Kémény fedkövek

       7.3. Támfal fedkövek

       7.4. Medence fedkövek

8. Lépcsőlapok

       8.1. Beltéri lépcső, - és homloklapok

       8.2. Kültéri lépcső, - és homloklapok

       8.3. Kerti lépcsőlapok

9. Kerti bútorok, tárgyak kőből

       9.1. Kőpadok

       9.2. Kőasztalok

       9.3. Kaspók, virágládák, tárgyak

       9.4. Ágyásszegélyek

10. Kandalló elemek

11. Dekorációk

       11.1. Dekorációk kőből

       11.2. Antikolt képkeretek

       11.3. Dekorációk fából

12. Lámpák, világítás

Kültéri lámpák

    12.1. Csillárok és függesztékek

    12.2. Mennyezeti lámpák kültérre

    12.3. Kültéri Falikarok, direkt- indirekt világítás

    12.4. Süllyesztett lámpatestek

    12.5. Kerti álló lámpák, kandelláberek

Beltéri lámpák

     12.6. Függesztékek és csillárok

     12.7. Fel- le világító lámpák

     12.8. Falikarok

     12.9. Mennyezeti lámpák

     12.10. Álló lámpák

     12.11. Asztali lámpák

     12.12. Wellness lámpák

     12.13. Képvilágítás

      

13. Mapei segédanyagok ( burkoláshoz )

       13.1. Vízszigetelő anyagok, alapozók

       13.2. Csemperagasztók

       13.3. Fugázók

       13.4. Felületi impregnálók

       13.5. Egyéb anyagok, kiegészítők

 

>>> Vissza a főoldalra>>>

Menüpontjaink az aktuálisan kapható burkolatokat és térelemeket tartalmazza. Ezen kívül számtalan rendelhető termékünk létezik, illetve egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Érdeklődjön email-ben vagy telefonon, és készséggel segítünk!

Ajánlatkérés-Érdeklődés

Érdeklődjön termékeink felől az űrlap segítségével

Név *:
Email cím *:
Telefonszám *:
Ajánlatkérés tárgya, leírása *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Termékkínálatunk folyamatosan bővül. Kísérje figyelemmel az Otti Manufactura tevékenységét, mindig talál újabb meglepetéseket!