Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Árak

Kedves Vásárló!

Először is hadd gratuláljunk a választáshoz, Ön egy magyar alapanyagokból (többnyire) készülő terméket vásárol. A hazai tervezésű, gépi és kézi gyártású Otti burkolatok kiváló minőségű kézműves portékák, és az Otti Manufactura gyárában készülnek.

Az első számú üzem- mely Székesfehérváron található- a tervezés, és az egyedi gyártás helyszíne. A tatabányai (Szárliget), és a lajoskomáromi egységek a szériagyártásban, és a kerti termékek készítésében vesznek részt. 

Tudni kell, hogy az első osztályú alapanyagokkal, és speciális receptekkel, valamint ellenőrzött gyártási folyamatokkal létrehozott Otti lapok CE- minősítéssel rendelkeznek, és az Otti Manufactura mint márkanév az Európai Únió szabadalmi védettségét élvezi!

Mivel az egyedi burkolatok előállításához számos receptet, anyagot, illetve emberi erőforrást használunk, így a lapok árképzésében is figyelembe vesszük ezen adottságokat. Az egyszerűbb struktúrájú mészkőlapok gyártása "egyszerűbb", és jobb árfekvésben vannak, mint a több színből felépülő bonyolultabb rekeszöntéses cementlapok.

Árak:

Pietra lapcsalád (fali burkolatok, padlólapok, térkövek) 2,3,5,7 centiméteres vastagságban készülnek, és az áruk többnyire 15.541 ft/ m2.

Legkedvezőbb árfekvésű termékeink ezek a természetes emberi kéz által megformált mészkő hatású burkolatok, és egyben a legkeresettebb termékeink is.

A Terrakotta, Mozaik, és Art Deco lapok 15.939 Ft/+áfa/m2 áron indulnak. Sok érdekes mintázat és kötésháló készíthető belőlük. 

A rekeszöntéses cementlapok már jóval differenciáltabb ártartományban mozognak: 21.916- 25.569 ft+ áfa/m2. Ezen termékek elkészítése igényli a legtöbb időt, és szakértelmet. Sokszor kiegészítőnek, másszor önállóan használjuk.

 

Falikútjainkat 57.052 forinttól forgalmazzuk. Álló kerti kútjaink kissé drágábbak, kínálatukat megtekintheti a "kerti kutak" fül alatt. Számos kerti termékünk a kényelem, és az esztétika kiszolgálására készül! Jelszavunk az egyediség! Ha van elképzelése, vagy akár ránk bízza a termékfejlesztést, megrendelésre is dolgozunk! Ilyenkor külön árképzésre van szükség, melyhez kérje ajánlatunkat!

 

A kandallók, ajtókeretek, oszlopok, profilok, épületplasztikai térelemek több száz megoldást nyújtva segítik a lakberendezést, illetve a kerttervezést.

 

 Árajánlatot küldünk konkrét elképzelés esetén, vagy szükség esetén helyszín felmérést, és egyedi tervezést is vállalunk!


Lépcsők: Egy átlagos lépcsőfok fedlappal, és homloklappal 12- 18.975 ft/ fok. Vagyis egy átlagos családiház egy szintre való lépcsőanyaga Otti kövekből kb 316.000 ft+ áfa ! (Mármint a lépcsőburkolat ára ennyi!)                                                        

                                                                   

Fedkő: Kerítések, támfalak, sávok fedésére alkalmas burkolóelemek a fedlapok.

Oldalukon profilozott, több méteren összeilleszthető formában, változatos méretben kaphatóak. Jellemző hosszméretük 60 cm/db. A négyzet alapú kerítésoszlopokra külön "oszlopsapkákat" gyártunk, mely termékek esetében az élprofil körbe veszi a fedlapot. Árak: Vastagságtól, és szélességtől függően 3.160- 13.029 ft/ db.

 

Párkányok, lábazati elemek: Igen változatos faltagoló- osztó profilok, melyek méretben, formában, és színben igen nagy választékot képviselnek. Az árak kb 3.850- 7.590 ft/ méter között mozognak.

Reméljük kedvező árfekvésű, de prémium termékeink elnyerik tetszését! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Termék kategóriáink:

Ha a burkolati kategóriák közt szeretne barangolni, kattintson a címszavakra!

 

1. Térkövek, kültéri burkolatok

      1.1. Teraszburkolatok

      1.2. Térkövek

      1.3. Kültéri falburkolatok

      1.4. Lábazati kövek

2. Beltéri burkolatok

      2.1. Padlólapok

      2.2. Falburkolatok

      2.3. Pinceburkolatok

      2.4. Konyha, fürdőszoba

      2.5. Rekeszöntéses cementlapok

      2.6. Címerek, logók

      2.7. Art Deco lapok

3. Terrazzók

4. Dizájn, látszóbeton

       4.1. Mosogatók, mosdótálak

       4.2. Látszóbeton

5. Profilok, párkányok, térelemek

       5.1. Párkányok, lisztellók

       5.2. Lábazati szegélyek

       5.3. Oszlop elemek, diadalív

       5.4. Ablak, -ajtó keretek kőből

       5.5  Konzolok

6. Kerti kutak

       6.1. Álló kerti kutak

       6.1. Falikutak

7. Fedkövek

       7.1. Kerítés, -oszlop fedkövek

       7.2. Kémény fedkövek

       7.3. Támfal fedkövek

       7.4. Medence fedkövek

8. Lépcsőlapok

       8.1. Beltéri lépcső, - és homloklapok

       8.2. Kültéri lépcső, - és homloklapok

       8.3. Kerti lépcsőlapok

9. Kerti bútorok, tárgyak kőből

       9.1. Kőpadok

       9.2. Kőasztalok

       9.3. Kaspók, virágládák, tárgyak

       9.4. Ágyásszegélyek

10. Kandalló elemek

11. Dekorációk

       11.1. Dekorációk kőből

       11.2. Antikolt képkeretek

       11.3. Dekorációk fából

12. Lámpák, világítás

       12.1. Mennyezeti lámpák

       12.2. Csillárok

       12.3. Falikarok

       12.4. Képmegvilágítók

       12.5. Fel- le világító lámpák

       12.6. Wellness lámpák

13. Mapei segédanyagok ( burkoláshoz )

       13.1. Vízszigetelő anyagok, alapozók

       13.2. Csemperagasztók

       13.3. Fugázók

       13.4. Felületi impregnálók

       13.5. Egyéb anyagok, kiegészítők

 

>>> Vissza a főoldalra>>>