Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Álló kerti kutak

Virgo álló kerti kút-K500

Virgo álló kerti kút-K500

A "Virgo" szó latinul szüzet jelent, ami jól jellemzi ezt a szerény, de stílusos kerti kutat. A négyzetes formájú tégely használható a "Taurus" termékünkhöz való vályúval is.

A falikút tömege: 193 kg, magassága: 120 cm. A csap magassága a földtől mérve 90 cm.

Ára: 78.620 Ft+ áfa

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/

Libra 1. kerti kút-K501

Libra 1. kerti kút-K501

A „Libra 1” nevet viselő kerti kút modellünk önállóan, vagy a fal mellé állítva is használható, igen dekoratív darab. 5-6 cm vastagságú anyagból öntjük, ami különösen ellenállóvá teszi.

Magassága 125 cm, a csap a földtől mérve 75 cm.
Teljes tömege 126,5 kg. A tégely belső magassága 15 cm.

Ára: 81.430 Ft+ áfa

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/

Libra 2. kerti kút-K502

Libra 2. kerti kút-K502

"Libra 1."-hez képest a tégely különbözteti meg, sőt alapvetően más formát ad ennek a kútnak. A vízgyűjtő, a maga 87 kilójával erőteljesebb karaktert kölcsönöz neki.

Teljes tömege: 190 kg, magassága 125 cm.

Ára: 86.969 Ft+ áfa

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/

Aries álló kút-K505

Aries álló kút-K505

Az Aries szelíd, de karakteres "kis" kút a maga 113.5 kilójával. Legyen kertje dísze!

Magassága: 105 cm, a csap a földtől mérve 75 cm magasan van, fala szintén 5- 6 cm vastag. A kút anyagában színezett kvarcbetonból készül, rendkívül időt álló és esztétikus darab.

Ára: 69.575 Ft+áfa

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/

Scorpio kerti kút-K504

Scorpio kerti kút-K504

Egyszerű, letisztult, mondhatni klasszikus kerti álló kút.
Tömege 116 kg, magassága 101 cm. A csap magassága 74 cm.

Ára: 57.052 Ft+ áfa

(Az ár a képen látható rézcsapot nem tartalmazza, de rendelhető, kérje ajánlatunkat!)

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/

Taurus álló kút-K503

Taurus álló kút-K503

A „Taurus” uralja a teret, ami nem csoda: ez a legnagyobb méretű, legimpozánsabb kerti kút modellünk, önálló szoliter darab. A kert olyan részén javasolt elhelyezni, ahol kellően tágas tér van hozzá; akkor mutat igazán jól ez a tekintélyes antik kút.

Tömege 300 kg, magassága 122 cm, szélessége 60 cm. A csap 86 cm-es magasságban került elhelyezésre.

Ára: 116.886 Ft+ áfa

http://www.ottiburkolat.hu/kerti-kutak/