Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége?

Burkolólapjaink, térelemeink mind hazai bányákból származó kiválló minőségű szelektált kvarc adalékanyagokból ,a legerősebb 52,5 N/mm2 nyomószilárdságú portlandcementből, és az olaszországi Mapei adalékszereiből, betontechnológiai kiegészítő anyagaiból (adalékszerek, szálerősítőanyagok,stb.) állnak. A színezőanyagok természetes UV- álló vasoxidok. Betontechnológiábol felkészűlt szakemberek,és állandó fejlesztés a titka, hogy ilyen kiválló minőségű termékek kerűlnek ki gyárunkból, melyek egy része CE minősítéssel is rendelkezik. Két centiméter feletti lapvastagság felett vízszintes felületen is teljesen fagyállóak a burkolatok, de az impregnálás -felületkezelés javasolt, mert a vörösbor, kóla, kávé, valamint a zsírok- olajok nyomot hagyhatnak a padlón, valamint a beszivárgó csapadék erodálhatja a fugát, és a burkolat alatti aljzatot! Lapjaink tulajdonságban hasonlítanak a természetes tömött mészkő- illetve travertín burkolatokra. Impregnáláshoz, és felületkezeléshez mi a Mapei kiválló anyagain kívül saját forgalmazású Concrete Shield Gpur, és MC felületkezelő szereket ajánljuk. Kitettséghez, igénybevételhez kellő felületkezelőszerekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat! Kopásállóságban az Otti burkolatok a tömött mészkövek, márványok tulajdonságaihoz hasonlóak, és rendkívűl hosszú időn keresztül megőrzik jellegüket. Egészen más tulajdonsággal bírnak mint a greslapok, mázas kerámiák. Érdekes ugyanis, hogy egy-egy véletlen mechanikai sérülés a felületen nem eredményezi feltétlenül a burkolat teljes megsemmisülését, inkább csak fokozza az antik hatást. A nagyobb forgalomnak kitett helyeken- mint például vendéglátó helyeken- az Otti kövek felülete enyhén kifényesedik, ahogy a hagyományos terrazzókon, vagy a mészkőpadlókon tapasztaljuk. Ez nem hiba! Olyan tulajdonság, amely a természetes kövekre is jellemző, fokozza a természetességet! A burkolólapok felső kéregrétege (kopóréteg) anyagában színezett, vagyis elnyűhetetlen! A magbeton egy szürke réteg, amely alap- hordozófelületnek fogható fel, és szintén rendkívül erős anyag!  Figyelem! A betonban lévő cement tulajdonképpen "mészkőklinker", vagyis a természetes kövekhez hasonlóan gyengén bírja a savakat, erős lúgokat. Takarításukhoz csak alapos felületkezelés után használjunk vízkőoldót, vagy sósavat, hipót, erős vegyszert!

Akciók!!!


Egyes termékek akár 20-%- os leárazással elvihetők raktárról, amíg a készlet tart!


Lépcsőlapok vegyes színben: 10%-20%

Lépcső frontok vegyes színben: 5%-10%

Burkolatok: 5%-10%

Fedkövek vegyes színben: 5%-15%


A leárazás nem jelenti azt, hogy ezek rossz termékek! Ugyanaz a kiváló Otti kő vásárolható meg kedvezőbb áron, csak "valamiért raktáron maradtak" ezek a termékek, és mi nem szertnénk tárolni tovább. Ez így őszinte? 

Neked viszont egy különleges lehetőség, hogy most elvidd valamelyik kedvenc Otti terméked, óriási kedvezménnyel.

Mivel a raktárkészlet folyamatosan kopik, érdemes lecsapnod azonnal!!!

Az akcióban résztvevő termékekről és azok árairól, személyesen Székesfehérváron az Angol utca 3 szám alatt található gyártóüzemünkben, vagy e-mailben az ottiburkolat@gmail.com címen érdeklődhet. 

Ha mégis a telefonos egyeztetésben bízik, hívja kollégáinkat, az elérhetőségek egyikén:

http://www.ottiburkolat.hu/kapcsolat-ajanlatkeres/

Az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!