Megosztás

Mennyi? Milyen? Hogyan?

Mennyi idő alatt készül el a kiválasztott termék?

Mivel ez egy művészi kivitelű egyedi termék ezért a változatos formák,és színek miatt a gyártási határidő is különbféleképpen alakul. Természetesen ennél fontosabb tényező a mennyiség, de egyes termékek esetében nagy kapacitással rendelkezünk! Egy folyamatos gyártású terrakotta,vagy mészkő- modul száz m2-rre 21-27 nap, pihentetés nélkül, de természetesen van olyan burkolat, amely több mint egy hónapig készül,mert annyira bonyolult a gyártása...átlagban elmondható, hogy pihentetéssel (érleléssel) együtt 6-8 hét! Vannak azonnal elvihető termékeink is,- melyek mennyiségileg állandóan változnak- viszont útrakészen várják a kompromisszumkész vásárlókat! Folyamatosan bővülő raktárkészletünkben találhat bel- és kültéri burkolatokat, kutakat, térköveket, dekorációs elemeket. Érdeklődjön a "Kapcsolat" menüpont alatt található teleonszámok, illetve email címek egyikén!

Akciók!!!


Egyes termékek akár 20-%- os leárazással elvihetők raktárról, amíg a készlet tart!


Lépcsőlapok vegyes színben: 10%-20%

Lépcső frontok vegyes színben: 5%-10%

Burkolatok: 5%-10%

Fedkövek vegyes színben: 5%-15%


A leárazás nem jelenti azt, hogy ezek rossz termékek! Ugyanaz a kiváló Otti kő vásárolható meg kedvezőbb áron, csak "valamiért raktáron maradtak" ezek a termékek, és mi nem szertnénk tárolni tovább. Ez így őszinte? 

Neked viszont egy különleges lehetőség, hogy most elvidd valamelyik kedvenc Otti terméked, óriási kedvezménnyel.

Mivel a raktárkészlet folyamatosan kopik, érdemes lecsapnod azonnal!!!

Az akcióban résztvevő termékekről és azok árairól, személyesen Székesfehérváron az Angol utca 3 szám alatt található gyártóüzemünkben, vagy e-mailben az ottiburkolat@gmail.com címen érdeklődhet. 

Ha mégis a telefonos egyeztetésben bízik, hívja kollégáinkat, az elérhetőségek egyikén:

http://www.ottiburkolat.hu/kapcsolat-ajanlatkeres/

Az akció a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!